ГоловнаТехноXiaomi POCO F3 став доступнішим - Snapdragon 870, до 256 ГБ пам'яті...

Xiaomi POCO F3 став доступнішим – Snapdragon 870, до 256 ГБ пам’яті і ємний акумулятор зі знижкою

Компанія Xiaomi продовжує продавати смартфон POCO F3 зі знижками. На цій раз недавню новинку можна придбати на AliExpress в офіційному магазині POCO Store з невеликою знижкою.

Доступний флагман в двох модифікаціях пам’яті, але не у всіх кольорах. На момент написання замітки версія з 6 ГБ ОЗУ і накопичувачем місткістю 128 ГБ пропонується за ціною близько 337 доларів в чорному, синьому та білому кольорах.

Модифікація з 8 ГБ оперативної пам’яті з 256 ГБ постійної пам’яті коштує 387 доларів і доступна виключно в стандартному чорному забарвленні. Для отримання знижки в розмірі 12 доларів потрібно використовувати промокод POCO12 – https://aliexpress.ru/item/1005002291430869.html.

Зауважимо, що в порівнянні зі стартом продажів вартість Xiaomi POCO F3 впала приблизно на 80-90 доларів в залежності від комплектації. Спочатку купити молодшу версію можна було за 420 доларів (349 євро), а топова обходилася в 480 доларів (399 євро).

Xiaomi POCO F3 став доступнішим - Snapdragon 870, до 256 ГБ пам'яті і ємний акумулятор зі знижкою

POCO F3 – це один з найбільш доступних смартфонів на глобальному ринку, який оснащується однокристальної системою Snapdragon 870. Чіп відрізняється рекордною тактовою частотою. Вона становить 3,2 ГГц. За графіку відповідає Adreno 650 GPU.

В арсеналі моделі є 120-Герцева панель на органічних світлодіодах від Samsung, 20-мегапіксельна фронталки, бічний біометричний сенсор і акумулятор ємністю 4520 мА * год з 33-ватною підзарядкою. Є і NFC з Wi-Fi 6, а вихід під навушники відсутній. Роздільна здатність основної камери становить 48 Мп + 8 Мп + 5 Мп.

У нас новинка продається з операційною системою Android 11 і прошивкою MIUI 12, тоді як китайський прообраз в особі Redmi K40 вже обзавівся MIUI 12.5. З іншого відзначимо стереозвук, скло Gorilla Glass і захист від води класу IP53.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

"Самсунг" подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7. Відповідні чутки стали надбанням громадськості після зустрічі старшого віце-президента...

Офіційно сертифіковано бюджетний смартфон POCO M6 4G

Численні сертифікації підтверджують, що в найближчому майбутньому Xiaomi Group випустить POCO M6 у варіанті 4G для глобального ринку. Подробиці Згадки про підготовку цієї моделі містяться в...