ГоловнаТехноOPPO випустить конкурента Xiaomi Mi Band 6, телевізори і OPPO K9

OPPO випустить конкурента Xiaomi Mi Band 6, телевізори і OPPO K9

6 травня пройде конференція по запуску нового продукту OPPO Band Vitality Edition.

Подробиці

Браслет буде надано в двох кольорах: помаранчевий і синій. Він підтримує безперервний моніторинг кисню в крові, моніторинг сну протягом всього дня, WeChat, оплату через Alipay і інші функції.

Судячи з офіційних фотографій, загальний дизайн OPPO Band Vitality Edition в основному такий же, як і у стандартної версії, випущеної в минулому році.

Спереду 2,5D вигнутий 1,1-дюймовим AMOLED-дисплей, який цілодобово проводить моніторинг кисню в крові.

На додаток до смарт-браслету OPPO недавно офіційно оголосила про випуск ще двох продуктів, телевізора K9 TV і смартфона K9. OPPO K9 TV буде випущений як мінімум в трьох версіях, включаючи 43-дюймову, 55-дюймову і 65-дюймову.

У той же час смартфон OPPO K9 також пройшов сертифікацію дисплеїв HDR10 + і підтримує широку кольорову гаму 93% DCI-P3. Це дозволяє відображати 1 мільярд кольорів.

OPPO K9 буде оснащений процесором Qualcomm Snapdragon 768G, виконаним за 7-нм техпроцесом. У порівнянні з Snapdragon 765G продуктивність центрального і графічного процесорів збільшилася на 15%.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду "Мейзу" від розробки і виробництва "розумних" телефонів. Деталі Згідно з...

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...