ГоловнаТехноXiaomi Redmi Note 10S сильно подешевшав на старті продажів

Xiaomi Redmi Note 10S сильно подешевшав на старті продажів

Китайський технологічний гігант Xiaomi запускає продажі смартфона Redmi Note 10S. Це одна з чотирьох новинок десятого покоління. Модель була анонсована ще на початку березня, але на відміну від стандартного видання і версії Pro надходить в продаж тільки зараз.

Новинка доступна в трьох модифікаціях пам’яті. Базова версія була оцінена в 229 доларів, а просунута – в 249 доларів. Обидві мають 6 ГБ оперативної пам’яті і сховище місткістю 128 ГБ. Також є топова конфігурація з накопичувачем об’ємом 128 ГБ в парі з 8 ГБ оперативної пам’яті. Її оцінили в 279 доларів.

Однак, перші покупці зможуть придбати смартфон дешевше. Тільки 28 і 29 квітня нинішнього року в честь старту продажів купити Xiaomi Redmi Note 10S можна буде за ціною від 199 доларів – https://aliexpress.ru/item/1005002304979961.html.

Xiaomi Redmi Note 10S сильно подешевел на старте продаж

Новинка може похвалитися дисплеєм AMOLED, але без підтримки підвищеної частоти оновлення картинки. Роздільна здатність основної камери становить 64 Мп + 8 Мп + 2 Мп + 2 Мп. Вона підтримує 4K при 30 к/сек. Фронтальний модуль представлений 13-мегапіксельним датчиком зображення.

За основу Xiaomi Redmi Note 10S взятий мобільний процесор Helio G95. Однокристальная система MediaTek виконана по 12-нанометровій технології, має частоту до 2,05 ГГц і не підтримує мереж п’ятого покоління. Ємність вбудованої батареї становить 5000 мАг, а зарядка має потужність 33 Вт.

Xiaomi Redmi Note 10S сильно подешевел на старте продаж

Смартфон підтримує технологію NFC і має Wi-Fi 5/Bluetooth 5.1. Є в новинці стереодинаміки, USB Type-C, ІТ-випромінювач і вихід під навушники 3,5 мм. Корпус має захист від пилу і води класу IP53. У продаж Xiaomi Redmi Note 10S надходить з прошивкою MIUI 12 і операційною системою Android 11.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Meizu 21 Note: опубліковані реальні зображення з камерою у стилістиці iPhone

Бренд "Мейзу" продовжує порушувати обіцянку про вихід з індустрії смартфонів, підтвердженням чого є інформація про розробку субфлагмана Meizu 21 Note. Деталі Реальні зображення перспективної новинки з'явилися...

Один з найкращих ярликів MIUI перенесли в HyperOS

HyperOS включає в себе один з найважливіших ярликів, який власники смартфонів екосистеми «Сяомі» пам'ятають по MIUI. Подробиці Зазначений ярлик продовжує залишатися практичним інструментом, проте знають про...

Як підвищити продуктивність смартфонів Xiaomi з HyperOS одним дотиком на головному екрані

HyperOS пропонує низку нових функцій, включаючи віджети, які покращують продуктивність пристроїв екосистеми Xiaomi. Ці віджети дозволяють швидко та легко очистити оперативну пам'ять та прискорити...