ГоловнаТехноВідомо, що MIUI 12.5 отримають 3 смартфона Xiaomi

Відомо, що MIUI 12.5 отримають 3 смартфона Xiaomi

Смартфони сімейства Redmi K40, що дебютували в кінці лютого,  з дня на день почнуть отримувати стабільну MIUI 12.5. Відповідний прогноз озвучили учасники програми тестування Xiaomi, інформує Gizmochina.

Конкретна дата початку розповсюдження оболонки залежить від термінів завершення випробувань. Поточна стадія тестування – Beta Stable. Символьний код оболонки – V12.5.2.0.RKHCNXM. Відсутність проблем на цьому етапі дозволить розробникам почати розсилку в Китаї.

Далі почнеться тестування MIUI 12.5 для версій К40 за межами Піднебесної. В інших регіонах планети згадане сімейство смартфонів відомо під назвами Mi 11х, Mi 11i і Росо F3.

Нагадаємо, що телефони серії Redmi K40 дебютували в Китаї в кінці лютого. Крім однойменної базової версії, в сімействі є поліпшені аналоги К40 Pro і К40 Pro +. Розробники позиціонують девайси як бюджетні пристрої з преміальними характеристиками. Детальний огляд гаджета наведено на відео нижче.

На європейському ринку девайс іменується Mi 40i і представлений двома версіями – однойменною базовою і поліпшеною з літерами Pro в назві. При цьому роздрібна ціна обох телефонів в Старому світі далека від бюджетної. Ознайомитися з характеристиками, можливостями і вартістю Mi 40i можна тут.

Більше новин про реалізовані в MIUI 12.5 нововведення і динаміку поширення оболонки – в тематичному розділі.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду "Мейзу" від розробки і виробництва "розумних" телефонів. Деталі Згідно з...

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...