ГоловнаТехноТема Windows 10X істотно змінює інтерфейс MIUI 12

Тема Windows 10X істотно змінює інтерфейс MIUI 12

Теми для програмного забезпечення MIUI 12 здатні істотно змінити дизайн графічної оболонки. Про чергову новинку для смартфонів компанії Xiaomi, включаючи моделі Redmi і POCO, поговоримо в цьому матеріалі.

Нову тему створив дизайнер Pramod Phuyal. Вона називається Windows 10X. Тема підтримує установку на смартфони, які працюють на базі скрипта MIUI 12. При цьому вона працює і в темному, і в світлому режимах. Версія операційної системи не важлива.

Після установки теми на робочому столі з’являється здвоєний віджет з годинником і погодою. Сітку додатків можна міняти між 4 x 6 і 6 x 8. У рядку стану творець теми змінив індикатори Wi-Fi, годин і рівня заряду акумуляторної батареї.

Шторка повідомлень (розгорнута) містить п’ять піктограм для швидкого вмикання/ вимикання функцій. При розгортанні шторки кількість іконок в ряд зменшується до чотирьох. Зауважимо, що в дзвонилці відсутні російські або українські літери, але навряд чи це комусь особливо важливо. Крім того, якщо ви використовуєте не стандартну звонилку, а від Google, то вона збережеться навіть після установки теми.

Тема Windows 10X для смартфонів на базі прошивки MIUI 12 доступна за цим посиланням – http://zhuti.xiaomi.com/detail/9fb6abdf-e5e1-4a64-81ce-3049afe22c4b. Зауважимо, що для установки потрібно змінити регіон на Індію.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

"Самсунг" подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7. Відповідні чутки стали надбанням громадськості після зустрічі старшого віце-президента...

Офіційно сертифіковано бюджетний смартфон POCO M6 4G

Численні сертифікації підтверджують, що в найближчому майбутньому Xiaomi Group випустить POCO M6 у варіанті 4G для глобального ринку. Подробиці Згадки про підготовку цієї моделі містяться в...

Декілька смартфонів Xiaomi залишилися без підтримки виробника та можливості отримання HyperOS

Компанія "Сяомі" знову зіткнулася з негативними відгуками у зв'язку з оновленням фірмового порталу прозорості End-of-Life. Кілька моделей її смартфонів відтепер позбавлені офіційної підтримки і...