ГоловнаТехноNokia X50 стане першим смартфоном на Snapdragon 775G

Nokia X50 стане першим смартфоном на Snapdragon 775G

Чутки про процесор Snapdragon 775G, який повинен виконуватись згідно з нормами 5-нанометрової технології, ходять вже не перший місяць. На нього чекали ще в грудні минулого року разом зі Snapdragon 888, але компанія Qualcomm представила лише флагманську однокристальну систему.

Потім Snapdragon 775G почали приписувати моделі Xiaomi Mi 11 Lite 5G, але вона отримала новий мобільний процесор Snapdragon 780G. Тепер закордонні інсайдери кажуть, що Snapdragon 775G дебютує в моделі Nokia X50.

Прийдешня новинка буде позиціонуватися як спадкоємиця Nokia 8.3 5G, хоч і вийде в рамках новоспеченої серії X. Разом з ще не анонсованою однокристальною системою Snapdragon 775G смартфон отримає акумулятор ємністю 6000 мА * год з підтримкою швидкої провідний зарядки через симетричний роз’єм USB Type-C. Її потужність складе 22,5 Вт.

В Nokia X50 ми також побачимо основну камеру зі 108-мегапіксельною матрицею, ультраширококутним модулем, телеоб’єктивом з оптичним зумом і, як мінімум, з одним допоміжним датчиком зображення для макрозйомки або розмиття фону.

Смартфон отримає 6,5-дюймову панель PureDisplay четвертого покоління. В основу ляже матриця, виконана за технологією AMOLED. Її дозвіл складе 1440 точок по вузькій стороні. З іншого відзначимо оптику від ZEISS, підтримку технології OZO Audio і Near Field Communication.

Офіційна рекомендована вартість Nokia X50 поки що не уточнюється. У продаж смартфон надійде з попередньо встановленою ОС Android 11 без додаткових оболонок.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду "Мейзу" від розробки і виробництва "розумних" телефонів. Деталі Згідно з...

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...