ГоловнаТехноДля Xiaomi Mi Band 6 доступні ремінці в восьми нових кольорах

Для Xiaomi Mi Band 6 доступні ремінці в восьми нових кольорах

В кінці березня Xiaomi провела весняну презентацію нових флагманських смартфонів, і саме на цій конференції відбулася презентація Mi Band 6. 2 квітня браслет надійшов на китайський ринок, пропонуючи дві конфігурації: стандартна версія за 229 юанів ($ 35) і NFC-варіант за ціною 279 юанів ($ 42). Тепер же в продажу з’явився великий вибір кольорових ремінців.

Подробиці

Кольорові ремінці для Mi Band 6 продаються за ціною всього 19,9 юанів ($ 2,93). На вибір пропонується 8 кольорів: білий або кольору слонової кістки, рожевий, фіолетовий, чорний графіт, небесно-блакитний, яскраво-оранжевий, сонячно-жовтий і зелений.

Браслет виготовлений з гнучкого матеріалу TPU, який повторює вигин зап’ястя. Поверхня браслета виготовлена ​​таким чином, що запобігає прилипанню до шкіри, коли пітніє рука. Внутрішня підкладка і зовнішнє кільце браслета захищають його від випадкового падіння під час тренування. Загальна довжина браслета 255 мм.

Mi Band 6 оснащений 1,56-дюймовим AMOLED-дисплеєм. Площа дисплея збільшилася на 50% в порівнянні з попереднім поколінням. Він підтримує водонепроникність, 30 різних видів спорту, таких як біг на свіжому повітрі, ходьба, їзда на велосипеді на відкритому повітрі, йога та інше.

У ньому є нове нагадування про аномальний пульс, моніторинг дихання і якість сну. 24-часовий вимір пульсу на браслеті використовується для оцінки стану серця, виявлення аномальних серцевих скорочень. З’явилася нова функція моніторингу насичення крові киснем.

Час автономної роботи браслета – від 14 днів до 19 днів.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду "Мейзу" від розробки і виробництва "розумних" телефонів. Деталі Згідно з...

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...