Техно

Знайдено нове підтвердження швидкого анонса GTA 6

Grand Theft Auto 6 – гра, яка ще не була навіть анонсована, але говорять про неї більше, навіть ніж про популярні і успішні вже представлені проекти. Чутки про нову частину культової гри дуже часто відрізняються.

Одні кажуть, що Grand Theft Auto 6 ще навіть в планах немає, оскільки GTA V приносить компанії-розробнику непоганий дохід, і він не потребує нової частини гри для стимуляції заробітку. Інші ж стверджують, що Rockstar ось-ось анонсує наступну частину. Прихильники другої думки знайшли ще одне підтвердження своїх слів.

Компанія Rockstar вже майже 20 років володіє доменом rockstarcartel.com. Нещодавно він був оновлений, але при переході по посиланню користувача відправляє на офіційний сайт компанії. На думку фанатів Grand Theft Auto, це є свідченням того, що студія планує представити нову частину культової гри, оскільки просто так ніхто оновлювати домен не буде.

Интересное:

Аргумент про те, що компанія може розпоряджатися доменним ім’ям так, як сама того забажає, нікого не влаштовує. Більш того, шанувальники Grand Theft Auto вже знайшли зв’язок між наступною частиною гри і назвою домену.

Як стало відомо, дії в GTA 6 відбуватимуться в наш час в місті Вайс-Сіті, який є аналогом Майамі. У свою чергу Майамі відомий як одна з найбільших точок в світі за обігом заборонених препаратів. Звідси шанувальники Grand Theft Auto вивели пояснення оновленню домену, в якому є слово cartel.

Последние новости:

Спортивно или стильно – модные советы, которые стоит знать

Движение давно стало залогом лучшей жизни. Тем не менее, все еще ведутся споры о том,…

09.05.2024

Xiaomi анонсувала свою першу 8-мегапіксельну камеру відеоспостереження з ШІ для приміщень

"Сяомі" збагатила ринок оптики першою у своїй історії "розумною" камерою внутрішнього відеоспостереження з локальним ШІ,…

09.05.2024

Xiaomi анонсировала свою первую 8-мегапиксельную камеру видеонаблюдения с ИИ для помещений

«Сяоми» обогатила рынок оптики первой в своей истории «умной» камерой внутреннего видеонаблюдения с  локальным ИИ,…

09.05.2024

CMF Phone (1): характеристики та ціна бюджетного смартфона від «дочки» Nothing втекли в Мережу

Підконтрольний стартапу Nothing бренд CM розкрив ключові особливості першого смартфона свого виробництва, який може стати…

09.05.2024

CMF Phone (1): характеристики и цена бюджетного смартфона от «дочки» Nothing утекли в Сеть

Подконтрольный стартапу Nothing бренд CM раскрыл ключевые особенности первого смартфона своего производства, который может стать…

09.05.2024

Як додати список покупок та перелік запланованих справ на головний екран смартфонів Xiaomi

Багато хто вважає за краще використовувати програму "Нотатки" замість паперу і ручки для організації своїх…

09.05.2024