ГоловнаТехноЗнайдено нове підтвердження швидкого анонса GTA 6

Знайдено нове підтвердження швидкого анонса GTA 6

Grand Theft Auto 6 – гра, яка ще не була навіть анонсована, але говорять про неї більше, навіть ніж про популярні і успішні вже представлені проекти. Чутки про нову частину культової гри дуже часто відрізняються.

Одні кажуть, що Grand Theft Auto 6 ще навіть в планах немає, оскільки GTA V приносить компанії-розробнику непоганий дохід, і він не потребує нової частини гри для стимуляції заробітку. Інші ж стверджують, що Rockstar ось-ось анонсує наступну частину. Прихильники другої думки знайшли ще одне підтвердження своїх слів.

Компанія Rockstar вже майже 20 років володіє доменом rockstarcartel.com. Нещодавно він був оновлений, але при переході по посиланню користувача відправляє на офіційний сайт компанії. На думку фанатів Grand Theft Auto, це є свідченням того, що студія планує представити нову частину культової гри, оскільки просто так ніхто оновлювати домен не буде.

Аргумент про те, що компанія може розпоряджатися доменним ім’ям так, як сама того забажає, нікого не влаштовує. Більш того, шанувальники Grand Theft Auto вже знайшли зв’язок між наступною частиною гри і назвою домену.

Як стало відомо, дії в GTA 6 відбуватимуться в наш час в місті Вайс-Сіті, який є аналогом Майамі. У свою чергу Майамі відомий як одна з найбільших точок в світі за обігом заборонених препаратів. Звідси шанувальники Grand Theft Auto вивели пояснення оновленню домену, в якому є слово cartel.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

POCO випустить свій перший бюджетний планшет зі стілусом та клавіатурою

Компанія "ПОКО" готується випустити перший у своїй історії планшетний ПК, підтвердженням чого є нещодавня реєстрація пристрою на євроазійській платформі ЄЕК під ім'ям "Tablet brand...

Redmi Note 13 Pro 5G порівняли з Nothing Phone 2a: всі відмінності

Redmi Note 13 Pro 5G і Nothing Phone 2a - два гідних конкурента в середньому сегменті ринку смартфонів. Незважаючи на зовнішню схожість, пристрої мають...

Розкрита частина характеристик бюджетного флагмана Xiaomi 14T Pro

Чутки з Китаю розкрили деякі деталі про майбутній смартфон Xiaomi 14T Pro, відомий у Піднебесній під ім'ям Redmi K70 Ultra. Подробиці За даними джерел, екран пристрою...