ГоловнаТехноНовий сервіс дозволяє використовувати Telegram в якості безкоштовного хмарного сховища

Новий сервіс дозволяє використовувати Telegram в якості безкоштовного хмарного сховища

Фанат «Телеграм» перетворив улюблений месенджер в безкоштовну «хмару». Назва створеного рішення – Uploadgram. Автор винаходу – персонаж з мережевим ім’ям Pato05.

Ентузіаст позиціонує своє творіння, в якості безкоштовного завантажувача, сховища і обмінника медіа-файлами через Telegram. Андроїд-версія програми вже успішно протестована і готова до роботи. Інноватор заявляє про готовність надати колегам-винахідникам всі необхідні матеріали для створення версії Uploadgram для айфонів і ПК.

Uploadgram забезпечить завантаження і скачування всіх типів файлів, з можливістю їх подальшого видалення, на умовах 100-відсоткової анонімності і без необхідності реєстрації в «Телеграм».

Обмеження для бажаючих скористатися новим інструментом:

  • заборона на «заливку» контенту порнографічного, екстремістського, терористичного і нетерпимого до раси/національності/віросповіданням змісту;
  • заборона на маніпулювання довірою і обман користувачів.

Засновник Uploadgram залишає за собою право видаляти  такий контент остаточно, безповоротно і без попереднього повідомлення власника, а також назавжди блокувати недобросовісних користувачів.

Раніше «Телеграм» навчився обходити вимоги т.зв. «Власників інтелектуальної власності». Про те, як отримати вільний доступ до контенту, докладно написано тут.

Посилання на бот Uploadgram для андроїд-версії «Телеграм» – https://t.me/uploadgrammebot?utm_source=ixbtcom

Більше новин про мессенджере – в цій добірці.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

1 коментар

  1. дозволяє використовувати Telegram В ЯКОСТІ безкоштовного хмарного сховища – в якості треба писати “ЯК БЕЗКОШТОВНОГО ХМАРНОГО СХОВИЩА”. бо В ЯКОСТІ тут калька з МОСКОВСЬКОГО ЖАРГОНУ. І наче йдеться про якість…

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно