ГоловнаТехно«Нова пошта» провела масштабне поліпшення, яке допоможе швидше видавати посилки

«Нова пошта» провела масштабне поліпшення, яке допоможе швидше видавати посилки

«Нова пошта» наділила персональними електронними підписами понад 14 000 касирів. Це, по запевненнях керівництва транспортної компанії, повинно посприяти швидшому обслуговування клієнтів.

Подробиці

Цифровий інструмент дозволить набагато швидше виконувати щоденну рутину по касових операціях. Так, співробітникам не потрібно буде роздруковувати, підписувати, зшивати і передавати на 5-річне зберігання стос паперових документів. Проведення видаткових операцій в електронному вигляді з використанням цифрового підпису спростить формальності в кілька разів.

– Середня економія часу на кожному паперовому документі – 2 хвилини. У день, навіть за найскромнішими підрахунками, вивільняється не менше 40 хвилин. Це час операціоніст може витратити на обслуговування клієнтів, – пояснили спікери «НП».

У грошовому обчисленні введення цифрового підпису забезпечить щорічну економію в розмірі від 4 млрд грн за рахунок зменшення витрат на купівлю паперу, зберігання, логістику і т.д.

Крім того, прийняте рішення має і важливу екологічну складову, а саме економію понад 13 000 пачок паперу, що еквівалентно п’ятистам врятованим від вирубки деревам, додали в транспортній компанії.

Нагадаємо, що раніше «Нова пошта» підвищила тарифи на послуги і розповіла про способи виявлення шахраїв.

Більше новин про найбільшу транспортну компанію України – в нашій добірці.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

POCO випустить свій перший бюджетний планшет зі стілусом та клавіатурою

Компанія "ПОКО" готується випустити перший у своїй історії планшетний ПК, підтвердженням чого є нещодавня реєстрація пристрою на євроазійській платформі ЄЕК під ім'ям "Tablet brand...

Redmi Note 13 Pro 5G порівняли з Nothing Phone 2a: всі відмінності

Redmi Note 13 Pro 5G і Nothing Phone 2a - два гідних конкурента в середньому сегменті ринку смартфонів. Незважаючи на зовнішню схожість, пристрої мають...

Розкрита частина характеристик бюджетного флагмана Xiaomi 14T Pro

Чутки з Китаю розкрили деякі деталі про майбутній смартфон Xiaomi 14T Pro, відомий у Піднебесній під ім'ям Redmi K70 Ultra. Подробиці За даними джерел, екран пристрою...