ГоловнаТехноXiaomi Mi Mix 4 і ще 4 смартфона представлять з камерами під...

Xiaomi Mi Mix 4 і ще 4 смартфона представлять з камерами під дисплеєм

Підекранна камера стане головним трендом другої половини цього року в сегменті смартфонів. Відповідний прогноз оприлюднив відомий публіці інсайдер Ice Univerce, який стежить за IT-новинами.

Подробиці

За словами експерта, відразу 5 виробників «розумних» телефонів збираються здивувати світ UDC-камерами (від англ. Under Display Camera, – ред.) Назви готують сюрприз брендів – vivo, ZTE, Орро, Xiaomi і Samsung.

Три останні компанії, за запевненнями «Крижаного Всесвіту», встановлять підекранні камери в смартфони-розкладачки. У випадку з «Сяомі», таким пристроєм стане багаторазово розрекламований Mi Mix 4. Назви інших телефонів з UDC-камерами експерт не уточнив.

У буквальному перекладі твіт Ice Univerce в перекладі на російську виглядає так:

«Друга половина року – час офіційного дебюту камери під дисплеєм на пристроях Samsung (складаний), Xiaomi (MIX4), OPPO (складаний), vivo і ZTE (значно поліпшена версія)».

Xiaomi Mi Mix 4 і ще 4 смартфона представлять з камерами під дисплеєм

Нагадаємо, що піонером у виробництві серійних смартфонів з підекранною камерою є ZTE. Назва першого девайса з UDC в історії світового виробництва смартфонів  –Axon 20 5G. Якість знімків, виконаних першою в історії підекранної камери, фахівці оцінили лише на “четвірку”. В результаті наступник «двадцятки» отримав традиційний блок камер.

Оцінити ступінь реалістичності минулих прогнозів Ice Univerce можна в присвяченій персонажу тематичній добірці.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

ASUS анонсує презентацію нового компактного ПК з підтримкою ШІ

Компанія ASUS анонсує презентацію «Next Level. AI Incredible.» («Новий рівень. ШІ неймовірний»), яка відбудеться 20 травня 2024 року о 21:00 за київським часом. Подробиці На цій...

Xiaomi 15 Pro отримає «невидимі краї екрану» та роздільну здатність 2K

"Сяомі" планує презентувати флагманський смартфон Xiaomi 15 Pro вже цієї осені. Очікується, що пристрій зазнає значних змін у дизайні порівняно з попередником. Подробиці Однією з ключових...

HyperOS несподівано стала доступною для двох моделей смартфонів Xiaomi

"Сяомі" продовжує впроваджувати фірмову операційку HyperOS, яка напередодні стала доступна на двох нових моделях смартфонів. Подробиці Оновлення виявилось несподіваним для багатьох користувачів, оскільки було випущене без...