ГоловнаТехноЩо робити, якщо Viber засмічує пам'ять смартфона

Що робити, якщо Viber засмічує пам’ять смартфона

Експерти звинуватили «Вайбер» в зайвому засміченні пам’яті телефону і описали спосіб очищення сховища. «Ціна питання» – кілька гігабайт.

– Всі, хоча б раз відкриті в «Вайбер» файли, від картинок і голосових повідомлень до відео, за умовчанням зберігаються в пам’яті смартфона. Там же містяться дані про історію викликів, контакти та інша інформація, – відзначають фахівці. – Видалення цих даних дозволить вивільнити кілька гігабайт.

Очищення сховища від вайбер-файлів

  1. Вхід в «Налаштування».
  2. Вхід до «Дані і мультимедіа».
  3. Адаптація параметрів автоматичного завантаження під свої потреби (прибрати галочки з усіх або деяких опцій).

Що робити, якщо Viber засмічує пам'ять смартфонаКрім того, має сенс пошукати збережені в «Галереї» медіафайли та видалити їх. Ще одна можливість заощадити пам’ять – зменшити якість фото, що зберігаються.

Для очищення вайбер-кеша, потрібно через «Параметри» відшукати список завантажених програм, знайти Viber і клікнути на очистку кешу.

Також існує можливість зменшити потік рекламного сміття, яке надходить через «Вайбер». Покрокова інструкція доступна для ознайомлення тут.

Інші новини про мессенджерзібрані в цьому розділі сайту.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

"Самсунг" подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7. Відповідні чутки стали надбанням громадськості після зустрічі старшого віце-президента...