ГоловнаТехноОновлений GTA San Andreas здивував графікою

Оновлений GTA San Andreas здивував графікою

Шанувальник культової саги Grand Theft Auto осучаснив вступну частину «Сан Андреаса». Мережеве ім’я ентузіаста, який зайнявся модифікацією  – Fat Dino. Результати своєї праці геймер опублікував на однойменному ютуб-каналі.

Використаний «Товстим Діно» движок – Unreal Engine від американської компанії Epic Games. Майже всі ассети персонаж купив на одному з тематичних ресурсів, допрацював їх до належної кондиції і реалізував в своєму доробку.

Крім того, «товстун» осучаснив образ головного героя, «заморочився» з анімацією і постановкою камери.

Своє творіння Діно супроводив «вітальним» написом такого змісту:

«Привіт, Rockstar, випусти, пліз, римейк GTA: San Andreas, ми всі цього хочемо! Також підпишись на мене або я тебе зжеру!».

Геймер показал частичный римейк GTA: San Andreas

Судячи по співвідношенню лайків/дізлайков і статистиці (13000: 168 при 109 509 переглядах), виконана «Товстим Діно» робота припала геймерській спільноті до душі.

Нагадаємо, що напередодні «свідків секти швидкої презентації GTA 6» знатно потролило французьке представництво Netflix. Ознайомитися з обраним для цього способом можна тут.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду "Мейзу" від розробки і виробництва "розумних" телефонів. Деталі Згідно з...

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...