ГоловнаТехноУ Telegram з'являться магазини, де можна купити що завгодно

У Telegram з’являться магазини, де можна купити що завгодно

«Телеграм» може прирости новою опцією. Її суть – продаж товарів в групах і чатах через офіційні канали, на додаток до вже реалізованої можливості реалізації продукції через ботів, інформує «Код Дурова».

Нова функція перебуває на стадії тестування. Долучитися до випробувального інструменту можна через додаток @TestStore. Можливі інструменти для оплати – LiqPay, Payme, «Юманіте» (колишні «Яндекс.Деньги»), Stripe, Sberbank і ряд других.

Якщо випробування будуть визнані успішними, нова опція буде доступна в одному з найближчих апдейтів месенджера для macOs і Android. Про терміни появи версії для айфонів в публікації не повідомляється.

Користувачам нової функції обіцяна можливість залишати чайові і зберігати дані «пластика» для прискорених оплат в майбутньому.

Раніше Telegram позбавив клієнтів від поборів з боку т.зв. «правовласників». Про те, як отримати безкоштовний доступ до платних фільмів, ігор і програм, можна почитати тут.

Більше новин про «дітище Дурова» – в тематичній добірці.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду "Мейзу" від розробки і виробництва "розумних" телефонів. Деталі Згідно з...

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...