ГоловнаТехноXiaomi POCO X3 отримав оновлення, яке вирішує серйозну проблему

Xiaomi POCO X3 отримав оновлення, яке вирішує серйозну проблему

Китайська компанія Xiaomi представила минулої осені смартфон POCO X3 NFC, який є досить популярним рішенням среднебюджетного цінового сегмента. Днями європейська версія моделі отримала оновлення програмного забезпечення MIUI 12, яке вирішило важливу проблему.

Подробиці

Користувачі повідомляли, що після виходу на POCO X3 NFC стабільної версії прошивки на базі операційної системи Android 11 смартфон почав мимовільно перезавантажуватися. Після появи інформації про це компанія Xiaomi пообіцяла випустити оновлення для вирішення проблеми.

І ось апдейт став доступний. Нова версія програмного забезпечення MIUI 12 проходить під номером v12.0.7.0.RJGEUXM. Його розмір становить менше 200 МБ. Крім вирішення проблеми з мимовільними перезавантаженнями оновлення принесло заплатку безпеки за квітень поточного року, новий жест для відкриття панелі повідомлень і оптимізувала темну тему.

Xiaomi POCO X3 отримав оновлення, яке вирішує серйозну проблему

Нагадаємо, що Xiaomi POCO X3 NFC обладнаний процесором Snapdragon 732G. Вереснева новинка отримала 120-герцеву рідкокристалічну матрицю Full HD +, розміром 6,67 дюйма по діагоналі. Біометричний сенсор встановлений збоку.

Смартфон оснащується 20-мегапіксельною селф-камерою і основною камерою з роздільною здатністю 64 Мп + 13 Мп + 5 Мп + 2 Мп. Питаннями живлення в пристрої займається вбудований акумулятор на 5160 мА * г, який підтримує 33-ватну зарядку по дроту.

Xiaomi POCO X3 NFC офіційно продається на українському ринку. Доступний він в модифікаціях з накопичувачем на 64 ГБ і 128 ГБ. Ціна у партнерів Xiaomi становить 5999 гривень і 6699 гривень відповідно. Незалежно від конфігурації модель комплектується 6 ГБ оперативної пам’яті.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно