ГоловнаТехноПроходити місії в GTA 6 будемо в сучасному світі

Проходити місії в GTA 6 будемо в сучасному світі

Вже через кілька років відбудеться реліз однієї з найбільш очікуваних ігор. Мова йде про Grand Theft Auto 6. За останні роки продовження культової гри обросло великою кількість чуток, які часто одна одній суперечать.

Нещодавно компанія Rockstar відкрила кілька вакансій, чим спростувала інформацію про те, що дія в новій GTA 6 розгортатиметься в 80-і роки минулого століття, про що писали багато мережевих інформаторів.

Зараз індійський підрозділ компанії Rockstar знаходиться в пошуках нових співробітників. Зокрема, в засобах масової інформації з’явилася інформація про пошук художників і аніматорів для створення контенту під внутрішньоігрові медіа.

Цю інформацію підтвердив мережевий інформатор Том Хендерсон. Він зазначив, що в Grand Theft Auto 6 гравця закинуть в сучасний світ. Офіційно компанія Rockstar з цього приводу ніяких коментарів не давала.

Паралельно з усім цим на просторах всесвітньої павутини популярності набирає нова теорія щодо деяких особливостей GTA 6. Зокрема, наступній частині культової гри обіцяють величезну карту і відразу кілька великих міст.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Як «закрити» від сторонніх вміст увімкненого смартфона Xiaomi

"Сяомі" явила світу інноваційну можливість для захисту конфіденційності користувачів. Спільно з HyperOS і MIUI була розроблена функція розмиття додатків у режимі багатозадачності, що забезпечує...

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду "Мейзу" від розробки і виробництва "розумних" телефонів. Деталі Згідно з...

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...