ГоловнаТехноФлагман Xiaomi випущений в цьому році отримав MIUI 12.5

Флагман Xiaomi випущений в цьому році отримав MIUI 12.5

Компанія Xiaomi пообіцяла, що стабільна прошивка MIUI 12.5 для флагманського смартфона Xiaomi Mi 11 стане доступна вже 30 квітня. Однак, оновлення прийшло приблизно на два тижня раніше, ніж очікувалося.

На жаль, поки що встановити свіжу ревізію програмного забезпечення можуть виключно жителі Піднебесної і користувачі китайської версії смартфона. Оновлення проходить під номером 12.5.03.0.RKBCNXM. Індекс CN означає, що мова йде про китайську збірку.

Оболонка побудована на базі операційної системи Android 11. Розмір файлу оновлення складає приблизно 460 МБ. Поширюється апдейт «по повітрю». Перевірити його наявність можна через меню налаштувань смартфона.

Глобальна версія MIUI 12.5 Stable очікувалася в перших числах квітня поточного року. Однак, на календарі вже середина місяця, а про вихід стабільної глобалки поки що не жодного слова. З чуток, компанія відкладає старт поширення програмного забезпечення, так як намагається вирішити проблеми.

З цієї ж причини навіть в Китаї MIUI 12.5 Stable доступна лише для п’яти смартфонів. Більш того, китайський виробник відкликав MIUI 12.5 для нових флагманів Xiaomi Mi 11 Ultra і Mi 11 Pro. Обидві моделі були анонсовані два тижні тому, але отримають актуальну версію прошивки тільки через півтора місяці.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Як підвищити продуктивність смартфонів Xiaomi з HyperOS одним дотиком на головному екрані

HyperOS пропонує низку нових функцій, включаючи віджети, які покращують продуктивність пристроїв екосистеми Xiaomi. Ці віджети дозволяють швидко та легко очистити оперативну пам'ять та прискорити...

Xiaomi представила HyperOS Global для ще одного застарілого смартфона

"Сяомі" почала розсилку глобального варіанту HyperOS на один із застарілих смартфонів. Назва пристрою-одержувача - Mi 11. Подробиці Оновлення містить безліч нових функцій, включно з поліпшеним інтерфейсом...

Названі смартфони Xiaomi, які незабаром отримають важливе оновлення

Під кінець квітня-2024 "Сяомі" вкотре внесла зміни до фірмового Центру безпеки. Подробиці Найближчим часом очікується випуск свіжого патча безпеки Android. Напередодні цієї події китайський техногігант перерахував...