ГоловнаТехноНовий iPhone по дизайну буде схожий з флагманом Xiaomi

Новий iPhone по дизайну буде схожий з флагманом Xiaomi

На просторах всесвітньої павутини опубліковано кілька зображень смартфона компанії Apple, який не був анонсований. І швидше за все цього не модель iPhone 13.

Смартфон примітний, по-перше, відсутністю вирізу на лицьовій панелі, а, по-друге, незвичайним розміщенням основної камери, де крім кількох оптичних модулів можна побачити ще й невеликий дисплей.

Подібне рішення на ринку зустрічалося і раніше. Наприклад, в Meizu PRO 7. Але найбільш свіжий приклад – Xiaomi Mi 11 Ultra. Це флагманський смартфон китайської компанії, який надійшов у продаж на міжнародному ринку за ціною тисяча сто дев’яносто дев’ять євро.

Новий iPhone по дизайну буде схожий з флагманом Xiaomi

Зображений на рендерах iPhone володіє четирёхмодульною основною камерою, додатковим датчиком LiDAR і світлодіодним спалахом. На допоміжному квадратному дисплеї бачимо дату, час і заряд акумуляторної батареї.

Наявність додаткового екрану ззаду вирішує питання відсутності фронтальної камери. За допомогою цього дисплея можна без проблем використовувати основну камеру для отримання навіть більш якісних селф-знімків і відеоматеріалів.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду "Мейзу" від розробки і виробництва "розумних" телефонів. Деталі Згідно з...

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...