Електромобілі

Глава Xiaomi назвав вартість першого електромобіля

Глава «Сяомі» розповів про зовнішній вигляд і вартість першого в історії електрокара Mi. Для вивчення переваг клієнтів Лей Цзюнь організував онлайн-опитування в співтоваристві Mi Fan, інформує IT-Home.

За результатами голосування 2/3 респондентів закликали керівництво Xiaomi привласнити автомобільному підрозділу ім’я материнської компанії. Кожен третій опитаний заявив про необхідність випускати електрокари під назвою, відмінною від Mi і Xiaomi.

Доцільність переведення відповідального за випуск е-мобілів підрозділу буде ретельно проаналізована. Зміна назви, за словами Лей Цзюня, «не проблема».

– Xiaomi Group інвестувала майже в десяток пов’язаних з автомобілебудівною галуззю компаній і у наших підрозділів є дуже цікаві напрацювання. Крім того, нами подано декілька сотень заявок на отримання патентів, що мають відношення до електрокарів, – пояснив функціонер.

Проект «Xiaomi Automobile» – це вирішальна битва для нашої команди з більш ніж 10 тисяч осіб, продовжує топ-менеджер.

Интересное:

За словами Цзюня, роботи зі створення електрокара ведуться протягом трьох років. Керівник «Сяомі» допустив, що майбутні е-мобілі очолюваного ним бренду отримають високоякісні кондиціонери з опцією зволоження повітря і усунення смогу.

Більшість учасників дослідження респондентів (45%) розраховують побачити в якості першого електрокара «Сяомі» традиційний седан. Трохи менше учасників онлайн-опитування воліли б позашляховик на електричній тязі. Решта 15% найбільш оптимальним варіантом вважають спорткар.

Переважна більшість респондентів (92%) закликали розробників е-мобіля укластися в ¥ 100 000 або, максимум, в ¥ 200 000 (~ $ 15 283 і ~ $ 30 565; курс долара до юаня на момент публікації матеріалу – 1: 6,54). Ще 8% опитаних готові заплатити за перший в історії електрокар «Сяомі» від ¥ 200 000 до ¥ 300 000.

Сам Лей Цзюнь пізніше розповів в Xiaomi Live Room, що, на його думку, круглий логотип є більш підходящим, ніж квадратний, овальний або трикутний. При цьому функціонер готовий змінити свою думку з цього приводу при наявності переконливих аргументів з боку учасників спільноти Mi Fan.

Кілька днів тому фанати «Сяомі» показали, як, на їх погляд, має виглядати перший в історії бренду електрокар. Ознайомитися із запропонованими зображеннями можна тут.

Последние новости:

Франція почала адаптацію бомб AASM Hammer для застосування з переданих Україні F-16

Франція активізувала роботи з інтеграції керованих авіабомб AASM Hammer на літаки F-16, які підлягають передачі…

06.05.2024

Франция начала адаптацию бомб AASM Hammer для применения с передаваемых Украине F-16

Франция активизировала работы по интеграции управляемых авиабомб AASM Hammer на самолеты F-16, которые подлежат передаче…

06.05.2024

Названо три смартфони Xiaomi, від покупки яких краще утриматися

Три моделі смартфонів екосистеми "Сяомі" більше не отримують оновлення та підтримку. Потенційні покупці повинні враховувати…

06.05.2024

Названы три смартфона Xiaomi, от покупки которых лучше воздержаться

Три модели смартфонов экосистемы «Сяоми» больше не получают обновления и поддержку. Потенциальные покупатели должны учитывать…

06.05.2024

На Полтавщині селяни збунтувалися проти «Водафону»

Конфлікт у селі Заріг Полтавської області, пов'язаний із будівництвом базової станції мобільного зв'язку "Водафон", триває.…

06.05.2024

На Полтавщине взбунтовались против базовой станции «Водафона»

Конфликт в селе Зарог Полтавской области, связанный со строительством базовой станции мобильной связи "Водафон", продолжается.…

06.05.2024