ГоловнаТехноXiaomi офіційно підтвердила, що 20 смартфонів отримають MIUI 12.5 в травні

Xiaomi офіційно підтвердила, що 20 смартфонів отримають MIUI 12.5 в травні

«Сяомі» визначилася з датою офіційної презентації MIUI 12.5. День виведення прошивки на ринок, яка позбавлена всіх виявлених в ході тестування недоліків – 30 квітня. Відповідний термін озвучили представники розробника в офіційному співтоваристві XiaomiUI.

Названа дата официальной презентации MIUI 12.5

На перших порах «фінальну стабілку» (не плутати з Beta Stable) отримають 5 телефонів «Сяомі» серії Mi з номерами 11/10/10 Pro / 10 Extreme Commemorative Edition/9S на території Піднебесної. Головна відмінність китайських апаратів і відправлених на них версій оболонки від європейських аналогів – відсутність сервісів Google.

Друга хвиля поширення прошивки в Китаї почнеться в кінці травня для наведених на доданому нижче скріншоті моделей «Сяомі» і «Редмі».

Названа дата официальной презентации MIUI 12.5

За твердженнями представників Xiaomi, MIUI 12.5 являє собою вдосконалений варіант дванадцятої версії прошивки з поліпшеним захистом конфіденційності, оновленим дизайном, впровадженої функцією багатоекранного офісного ПЗ MIUI + та ін., з оптимізованим на 25% споживанням енергії, зі зниженим на 40% енергоспоживанням супершпалер і зменшеною на 35% енергозатратністю системної пам’яті.

Детально про можливості прошивки розповів після участі в тестуванні власник Mi 9S. З подробицями його доповіді можна ознайомитися тут.

Глобальна версія стабільної MIUI 12.5, за прогнозами експертів, повинна з’явитися ближче до кінця поточного триместру.

Більше новин про обговорювану оболонку – в тематичному розділі сайту.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

ASUS анонсує презентацію нового компактного ПК з підтримкою ШІ

Компанія ASUS анонсує презентацію «Next Level. AI Incredible.» («Новий рівень. ШІ неймовірний»), яка відбудеться 20 травня 2024 року о 21:00 за київським часом. Подробиці На цій...

Xiaomi 15 Pro отримає «невидимі краї екрану» та роздільну здатність 2K

"Сяомі" планує презентувати флагманський смартфон Xiaomi 15 Pro вже цієї осені. Очікується, що пристрій зазнає значних змін у дизайні порівняно з попередником. Подробиці Однією з ключових...

HyperOS несподівано стала доступною для двох моделей смартфонів Xiaomi

"Сяомі" продовжує впроваджувати фірмову операційку HyperOS, яка напередодні стала доступна на двох нових моделях смартфонів. Подробиці Оновлення виявилось несподіваним для багатьох користувачів, оскільки було випущене без...