ГоловнаТехноXiaomi випустила кабель для зарядки iPhone, який позбавить від головної проблеми користувачів...

Xiaomi випустила кабель для зарядки iPhone, який позбавить від головної проблеми користувачів продукції Apple

Дочірня компанія Xiaomi – ZMI випустила силіконовий кабель для швидкої зарядки iPhone, початкова його ціна 89 юанів ($ 13). У магазині Xiaomi – Tmall діє обмежена за часом пропозиція – 79 юанів ($ 12).

Подробиці

Силіконовий кабель ZMI Apple Quick Charge – призначений для передачі даних з Type-C на Lightning. Його довжина 1 метр, він сертифікований Apple MFi і використовує оригінальний термінал Apple C94, сумісний з різними моделями iPhone, iPad і iPod.

Сертифікація Apple MFi – це ліцензія Apple на використання аксесуарів, зроблених авторизованими постачальниками аксесуарів, яка є абревіатурою «Зроблено для iOS». При використанні аксесуарів, несертифікованих MFi, пристрій iOS може бути пошкоджено.

Кабель для передачі даних комплектується швидким зарядним пристроєм ZMI USB Type-C (20 Вт), який може iPhone 12 зарядити до 60% за 30 хвилин.

Він виготовлений з рідкого силіконового матеріалу харчової якості і пройшов тестування FDA, тому він більш безпечний в повсякденному використанні.

Тоді як до комплектних кабелів для iPhone було безліч претензій від власників, кабель ZMI витримав 30 000 випробувань на вигин і не зламається після тривалого використання. Гарантія на кабель до 18 місяців. Також він підтримує передачу даних зі швидкістю 480 Мбіт/с і фільм обсягом 1 ГБ може передати за 28 секунд.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду "Мейзу" від розробки і виробництва "розумних" телефонів. Деталі Згідно з...

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...