ГоловнаТехноXiaomi Mi 11 Ultra впав в ціні на старті продажів - кращий...

Xiaomi Mi 11 Ultra впав в ціні на старті продажів – кращий в світі камерофон зі знижкою 210 доларів

29 березня компанія Xiaomi представила свій найдорожчий смартфон в історії. Правда, таким він залишався лише добу, але зараз не про це. Новинка називається Xiaomi Mi 11 Ultra. Сьогодні, 6 квітня, стартували глобальні продажі флагмана нового покоління.

Смартфон доступний в модифікації з 12 ГБ оперативної пам’яті і вбудованим флеш-модулем на 256 ГБ. Офіційна ціна флагмана склала приблизно 1410 доларів. Однак, зараз на AliExpress купити Xiaomi Mi 11 Ultra можна зі знижкою 210 доларів.

Акційна ціна смартфона становить 1200 доларів. Перші покупці отримають в подарунок тримачі для  автомобіля і фірмові футболки. Формально розпродаж стартувала сьогодні в 10:00 за києвським часом. Однак, на момент написання матеріалу на AliExpress вказана ціна приблизно 2400 доларів.

Xiaomi Mi 11 Ultra упал в цене на старте продаж – лучший в мире камерофон со скидкой 210 долларов

Найближчим часом вартість повинна буде оновитися. Акція триватиме протягом трьох діб, або поки покупці не розберуть всю першу партію – https://aliexpress.ru/item/1005002304895517.html.

Нагадаємо, Xiaomi Mi 11 Ultra став кращим в світі камерофоном за версією DxOMark. У смартфоні встановлена основна камера роздільною здатністю 50 Мп + 48 Мп + 48 Мп з 5-кратним зумом. На тильній стороні є додатковий кольоровий дисплей.

Головний екран має дозвіл WQHD. Серцем смартфона виступає процесор Snapdragon 888. Ємність вбудованої батареї становила 5000 мАг. Новинка підтримує зарядку по дроту і бездротовим шляхом потужністю по 67 Вт.

Xiaomi Mi 11 Ultra упал в цене на старте продаж – лучший в мире камерофон со скидкой 210 долларов

Xiaomi Mi 11 Ultra також може похвалитися всіма основними інтерфейсами за винятком виходу під навушники. Новинка є одним з перших смартфонів компанії з захистом від води класу IP68. Працює флагман на операційній системі Android 11.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Як контролювати гучність сповіщень на смартфонах Xiaomi

Смартфони екосистеми «Сяомі» надають можливість індивідуально регулювати гучність повідомлень незалежно від гучності дзвінків, медіафайлів або будильника. Подробиці Чи не кожен власник смартфона хоча б раз стикався...

Xiaomi презентувала 43-дюймовий 4K QLED телевізор, який коштує дешевше за флагманський смартфон.

"Сяомі" збагатила ринок "розумних" телевізорів моделлю Xiaomi TV A Pro 43 2025, в якій відсутність сучасного дизайну компенсується наявністю чудового дисплея, великої безлічі ігор,...

З HyperOS смартфони Xiaomi отримують одну з найкращих функцій iPhone

Оновлення до HyperOS дозволяє користувачам Xiaomi/Redmi/POCO використовувати HyperOS Magic Crop - аналог функції Magic Snip, яка вважається однією з найкращих в історії iPhone. Подробиці Ця опція...