ГоловнаТехноСтворена "розумна" пляшка, що здатна перетворювати будь-яку воду в питну

Створена “розумна” пляшка, що здатна перетворювати будь-яку воду в питну

На майданчику для колективного фінансування Kickstarter запущена кампанія зі збору коштів на виробництво розумної пляшки Auron, яка зможе перетворювати в питну будь-яку воду. Гаджет також можна буде використовувати в якості термоса.

Подробиці

Розумна пляшка зможе за рахунок ультрафіолетового світла очищати воду від бактерій, не використовуючи додаткових фільтрів і ніяких хімікатів для цього. Розробники Auron стверджують, що їх дітище володіє спеціальною кришкою з ультрафіолетовим випромінюванням, яка дає можливість повністю очистити воду за 1 хвилину.

За словами виробника, нова технологія здатна знищувати всі існуючі бактерії. Розробники запевняють, що пляшка Auron підходить для очищення води з фонтанів, кранів і навіть з річок.

Новинка також обзавелася можливістю підтримування задану температуру протягом доби, тобто її можна використовувати в якості термоса. Температура всередині пляшки відображається на дисплеї, який встановлений на кришці.

Вартість Auron становить на етапі колективного фінансована 65 доларів. На цій стадії діє знижка в розмірі 57%. Розробники планували зібрати приблизно 5150 доларів, але вже їм вдалося залучити в десятки разів більше коштів. Старт продажів запланований на другу половину весни поточного року.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

POCO F6 тепер готовий до глобальної прем’єри: характеристики екрану, батареї та процесора

POCO F6 готовий до офіційного запуску після отримання останньої сертифікації, що підтверджує характеристики пристрою. Подробиці Нова модель пройшла сертифікаційні формальності у тайського регулятора NBTC під символьним...

Секретна функція HyperOS, яка мотивує довше тримати смартфони Xiaomi у заблокованому стані

HyperOS - остання версія операційної системи авторства "Сяомі" - пропонує користувачам низку значних поліпшень, включно з кількома новими інструментами для підвищення продуктивності та плавності...

Як активувати в смартфонах Xiaomi приховану функцію для покращення звуку в навушниках

Смартфони екосистеми "Сяомі" мають вбудований еквалайзер, який дає змогу покращувати якість звучання в навушниках. Цей інструмент дозволяє налаштовувати звук відповідно до своїх уподобань і...