ГоловнаТехноLG закриває мобільний підрозділ, але ще представить останній флагманський смартфон

LG закриває мобільний підрозділ, але ще представить останній флагманський смартфон

Ще в минулому році з’явилася інформація про те, що компанія LG може продати мобільний підрозділ з огляду на його збитковість. Однак, зробити цього у виробника не вийшло. У зв’язку з цим компанія офіційно заявила про закриття підрозділу. Але є невелика надія на те, що LG Mobile може представити останній смартфон флагманського рівня.

Якщо модель з’явиться на ринку, то називатися вона буде LG V70 ThinQ. Існування LG Mobile припиняється в липні поточного року, тому смартфон анонсують в кінці весни або на початку літа. На просторах всесвітньої павутини з’явилося перше зображення флагмана.

Ззаду ми можемо бачити велику площадку основної камери з чотирма оптичними модулями, включаючи перископний телеоб’єктив, спалах і лазерне фокусування. Характеристики камери поки що не уточнюються.

LG закриває мобільний підрозділ, але може уявити останній флагманський смартфон

LG V70 ThinQ буде обладнаний 5-нанометровим мобільним процесором Qualcomm Snapdragon 888. Підсистема живлення буде представлена ​​акумуляторною батареєю ємністю 5300 мА * год з швидкою зарядкою потужністю 45 Вт.

Спереду на рендері можемо бачити дисплей з отвором під фронтальну камеру в лівому верхньому кутку. При цьому параметри селф-модуля теж не уточнюються. В основу дисплея ляже активна матриця на органічних світлодіодах формату WQHD діагоналлю 6,5 дюйма. В екран буде інтегрований оптичний сканер відбитків пальців. Частота оновлення складе 120 Гц.

LG V70 ThinQ приписують операційну систему Android 11 і підтримку технології Near Field Communication. Також відзначимо Wi-Fi 6, Bluetooth 5.1 і захист від води класу IP68.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду "Мейзу" від розробки і виробництва "розумних" телефонів. Деталі Згідно з...

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...