ГоловнаТехноБільше 50 смартфонів Xiaomi отримали MIUI з Android 11

Більше 50 смартфонів Xiaomi отримали MIUI з Android 11

Китайські ЗМІ оприлюднили список телефонів «Сяомі» і підконтрольних їй брендів, які почали отримувати Android 11. У представленому нижче переліку наведено назви пристроїв з усіма версіями MIUI, на які «прилетіла» або ось-ось «прилетить» одинадцята збірка «зеленого робота».

Оновлений список підтверджених одержувачів Android 11:

Більше 50 смартфонів Xiaomi отримали MIUI з Android 11 Більше 50 смартфонів Xiaomi отримали MIUI з Android 11

Автори переліку не уточнюють ні статус розсилаємих «Андроїд 11», ні статус фірмової надбудови MIUI, ні географію поширення операційки.

Іншими словами, в наведеній вище таблиці «звалені в купу» європейські, індійські, китайські, європейські та інші територіальні версії смартфонів, незалежно від статусу збірки («альфа» або «бета», закрита, відкрита, стабільна, тестована, готова, регіональна , глобальна і т.д.)

Додамо, що Android 11 «прилітає» як для MIUI 12, так і для MIUI 12.5. Про відміну цих прошивок один від одного недавно дуже докладно розповів власник популярного смартфона «Сяомі».

Раніше інсайдери виклали в Мережу перелік з назвою передбачуваних одержувачів дванадцятій версії «зеленого робота». Відповідна таблиця приведена тут.

Більше новин про Android 11 – в тематичному розділі.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Бюджетний флагман Xiaomi 15 з HyperOS: названо терміни прем’єри в Китаї та за його межами

Смартфон Xiaomi 15 може бути анонсовано протягом найближчого півріччя, інформує Gizmochina з посиланням на неназваних представників розробника та авторитетного "зливщика інсайдів" DCS. Детально Графік поширення "п'ятнадцятки",...

14 прихованих функцій калькулятора у смартфонах Xiaomi

Калькулятор HyperOS і MIUI, поряд зі стандартними математичними можливостями, має безліч функцій, що робить його повноцінним інструментом для найрізноманітніших обчислень і перетворень. Подробиці Додаток "Калькулятор" на...

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, але принесе кілька «значних сюрпризів»

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, ніж планувалося, однак додаткове очікування з лишком компенсується значущими оновленнями. Головне з них - поява Pro-версії...