ГоловнаТехноXiaomi випустила дриль-шуруповерт Mijia з незвичайним дизайном, дисплеєм і акумулятором на 2000...

Xiaomi випустила дриль-шуруповерт Mijia з незвичайним дизайном, дисплеєм і акумулятором на 2000 мАг

2 квітня Xiaomi випустила нову дриль-шуруповерт – Mijia Brushless Smart Home Electric Drill. Вона була представлена в торговому центрі Xiaomi за ціною 449 юанів ($ 75).

Подробиці

Продовжуючи мінімалістичний стиль дизайну Mijia, корпус шуроповерта не має видимих гвинтів на поверхні, а його матова металева текстура, стійка до подряпин і плям. Він виготовлений з інженерного пластика PC + ABS, який відрізняється міцністю і довговічністю. Задня половина рукоятки покрита матовою м’якою гумою TPU, яка зручна і не ковзає, а також не жовтіє і не липне.

Безщітковий двигун, передбачає більш тривалий термін служби. Максимальний крутний момент 30 Н · м, максимальна швидкість 1400 об/хв. Дриль-шуруповерт легко впорається з:

  • м’якою сосною і твердим буком і будь-яким іншим деревом;
  • трубами з алюмінієвого сплаву;
  • сталевою пластиною;
  • металевими і пластиковими водопровідними трубами;
  • акрилом та іншими пластиковими матеріалами.

Їх можна вільно просвердлити, або загвинтити в них саморіз.

електричний дриль Mijia

Безщітковий електричний дриль-шуруповерт Mijia забезпечує три режими роботи (ручна передача M, інтелектуальна передача A, імпульсна передача). Ви можете переключитися в будь-який час, натиснувши кнопку в нижній частині корпусу.

Smart A gear: вбудований інтелектуальний чіп, автоматично підбирає відповідний крутний момент відповідно до умов використання. Гвинт автоматично блокується після затяжки, а затягується в момент. Імпульсна передача: більше підходить для новачків, а інтелектуальний чіп контролює швидкість.

Електродриль періодично запускається і зупиняється, щоб забезпечити безпечне використання. У відповідності з різними режимами свердління/загвинчування максимальний крутний момент або швидкість можна регулювати окремо, що задовольнить високі вимоги професійних користувачів.

Дриль оснащена дисплеєм високої чіткості, який може відображати поточний режим і обраний режим роботи в реальному часі.

Электрическая дрель Mijia

Що стосується часу автономної роботи – вбудована літієва батарея ємністю 2000 мАг, може закручувати близько 550 саморізів, 22 рази просвердлити 6-міліметрову сталеву пластину, більше 280 разів просвердлити отвори глибиною 4 см в дерев’яній дошці.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

14 прихованих функцій калькулятора у смартфонах Xiaomi

Калькулятор HyperOS і MIUI, поряд зі стандартними математичними можливостями, має безліч функцій, що робить його повноцінним інструментом для найрізноманітніших обчислень і перетворень. Подробиці Додаток "Калькулятор" на...

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, але принесе кілька «значних сюрпризів»

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, ніж планувалося, однак додаткове очікування з лишком компенсується значущими оновленнями. Головне з них - поява Pro-версії...

Як налаштувати спалах в смартфонах Xiaomi для сповіщення про повідомлення та дзвінки

Операційні системи HyperOS і MIUI надають можливість налаштування світлодіодного спалаху на смартфонах Xiaomi/Redmi/POCO для сповіщення власника про вхідні дзвінки та повідомлення. Подробиці Це особливо корисно в...