ГоловнаТехноSony почала розпродаж ігор для PlayStation 4 і PlayStation 5 зі знижками...

Sony почала розпродаж ігор для PlayStation 4 і PlayStation 5 зі знижками до 75%

Компанія Sony запустила весняну розпродаж ігор в магазині PS Store. Всі бажаючі зможуть купити популярні ігри для ігрових консолей PlayStation 4 і PlayStation 5 зі знижкою до 75%.

Подробиці

Розпродаж стартувала 31 березня. Спеціальними пропозиціями можна скористатися до 28 квітня включно. При цьому 14 квітня список ігор, доступних в рамках весняної розпродажі в PlayStation Store, буде оновлений.

У цьому матеріалі розглянемо кілька цікавих пропозицій. З усіма іграми, яких налічується більше сотні, можете ознайомитися на сторінці розпродажі на офіційному сайті PS Store.

В PlayStation Store стартував розпродаж зі знижками до 75%

Отже, футбольний симулятор FIFA 21 для PS4 і PS5 доступний зі знижкою 58%. Його вартість становить майже 925 гривень. Приблизно на 300 гривень дорожче коштує Assassin’s Creed Valhalla, яка теж доступна для ігрових консолей двох поколінь.

GTA V Premium Edition теж можна запустити на PlayStation 5, але гра спочатку створена для PlayStation 4. Вартість за акції становить трохи більше 500 гривень. Для любителів баскетболу є теж декілька пропозицій. Звичайний симулятор NBA 2K21 коштує майже 1700 гривень, а видання Mamba Forever Edition – 2400 гривень.

Також відзначимо Last of US II за 820 гривень, Red Dead Redemption 2 за 850 гривень, Star Wars Jedi – Fallen Order за 840 гривень і HITMAN 3 Standard Edition за ціною 1500 гривень.

У PlayStation Store стартував розпродаж зі знижками до 75%

Військові Tekken 7 коштує 300 гривень, а Mortal Kombat XL можна купити за 450 гривень. На жаль, нова частина Mortal Kombat 11 так і відсутній в магазині ігор PlayStation Store.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

"Самсунг" подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7. Відповідні чутки стали надбанням громадськості після зустрічі старшого віце-президента...

Офіційно сертифіковано бюджетний смартфон POCO M6 4G

Численні сертифікації підтверджують, що в найближчому майбутньому Xiaomi Group випустить POCO M6 у варіанті 4G для глобального ринку. Подробиці Згадки про підготовку цієї моделі містяться в...

Декілька смартфонів Xiaomi залишилися без підтримки виробника та можливості отримання HyperOS

Компанія "Сяомі" знову зіткнулася з негативними відгуками у зв'язку з оновленням фірмового порталу прозорості End-of-Life. Кілька моделей її смартфонів відтепер позбавлені офіційної підтримки і...