ГоловнаТехноXiaomi випустила набір кухонних ножів

Xiaomi випустила набір кухонних ножів

Щоб швидко приготувати смачну їжу, важливо мати зручний девайс. Сьогодні офіційний магазин Huohou запустив рекламну акцію на набір ножів Xiaomi Kitchen Knives. Набір з 6 ножів на підставці з сосни продається за ціною 129 юанів ($ 19,63), а з 4 ножів, за 99 юанів.

Подробиці

У набір з шести ножів входять: тесак, ніж для нарізки, ніж Santok, ніж для фруктів, ножиці. Ручка ножа може бути виготовлена з з сосни, або з бука (ніжніша текстура). Набір з чотирьох предметів включає в себе: ніж для нарізки, ніж Santok, ніж для фруктів, тримач соснового ножа.

Кухонні ножі Xiaomi Youpin

Ножі можна стерилізувати при високій температурі, їх ручка не деформується, а ножі стійкі до корозії, що відповідає всім вимогам для забезпечення довгого часу служби.

Набір на підставці з сосни і 4 девайсами

Корпус ножів виготовлений з нержавіючої сталі 30Cr13, яка має високу міцність, відмінну корозійну стійкість і зносостійкість.

Кухонні ножі Xiaomi Youpin

Кухонні ножі Xiaomi Youpin

Набір з шести компонентів виготовлений з міцніших матеріалів. Лезо з ручною технологією заточування в воді, що робить його ще гострішеим Ручка з поліпропіленового полімерного матеріалу з високим ступенем кристалічності, правильною структурою, хорошою термостійкістю і стійкістю до високих температур (до 100 ° C).

Кухонные ножи Xiaomi Youpin

Таким чином, ніж з такою ручкою не тільки має блискучу поверхню, але також може митися в посудомийній машині.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Як контролювати гучність сповіщень на смартфонах Xiaomi

Смартфони екосистеми «Сяомі» надають можливість індивідуально регулювати гучність повідомлень незалежно від гучності дзвінків, медіафайлів або будильника. Подробиці Чи не кожен власник смартфона хоча б раз стикався...

Xiaomi презентувала 43-дюймовий 4K QLED телевізор, який коштує дешевше за флагманський смартфон.

"Сяомі" збагатила ринок "розумних" телевізорів моделлю Xiaomi TV A Pro 43 2025, в якій відсутність сучасного дизайну компенсується наявністю чудового дисплея, великої безлічі ігор,...

З HyperOS смартфони Xiaomi отримують одну з найкращих функцій iPhone

Оновлення до HyperOS дозволяє користувачам Xiaomi/Redmi/POCO використовувати HyperOS Magic Crop - аналог функції Magic Snip, яка вважається однією з найкращих в історії iPhone. Подробиці Ця опція...