ГоловнаТехноВартість Xiaomi POCO X3 Pro в Україні порадує багатьох

Вартість Xiaomi POCO X3 Pro в Україні порадує багатьох

Днями компанія Xiaomi представила в Україні смартфон POCO F3 слідом за європейською прем’єрою моделі. Разом з нею анонсували перший в світі телефон на процесорі Snapdragon 860. Він називається Xiaomi POCO X3 Pro і вже завтра його можна буде купити в Україні зі знижкою 1500 гривень.

На українській презентації було оголошено, що POCO X3 Pro запропонує користувачам до 8 ГБ оперативної пам’яті і до 256 ГБ вбудованої. Офіційна ціна версією 8/256 ГБ і 6/128 ГБ склала 9499 гривень і 7999 гривень відповідно.

Смартфон надійде в продаж з прошивкою MIUI 12, заснованої на операційній системі Android 11, в чорному, синьому і бронзовому кольорах корпусу. Завтра, 2 квітня, компанія Xiaomi проведе Flash Sale. В рамках першого розпродажу ціна кожної модифікації буде знижена на 1500 гривень. Тобто версія 6/128 ГБ обійдеться в 6499 гривень, а за варіант 8/256 ГБ потрібно буде віддати 7999 гривень.

Xiaomi POCO X3 Pro поступает в продажу в Украине по сниженной цене

Подія стартує о 15:00 за Київським часом на сайті магазина «Алло». Взяти участь можна за цим посиланням – allo.ua/flash. Розпродаж триватиме до 18:00 або поки всі смартфони не будуть розкуплені. Кількість акційних моделей обмежена. Щоб купити Xiaomi POCO X3 Pro за зниженою ціною, потрібно внести 100% передоплати на сайті або оформити кредит онлайн.

Нагадаємо, що POCO X3 Pro обладнаний акумулятором ємністю 5160 мА * год з 33-ватної зарядкою, 120-герцевим ЖК-дисплеєм FHD + і основною камерою дозволом 48 Мп + 8 Мп + 2 Мп + 2 Мп. Корпус має захист від води IP53. Інші параметри включають вихід Mini-Jack, стереодинаміки, USB-C, NFC і 20-мегапіксельну фронтальну камеру.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Як контролювати гучність сповіщень на смартфонах Xiaomi

Смартфони екосистеми «Сяомі» надають можливість індивідуально регулювати гучність повідомлень незалежно від гучності дзвінків, медіафайлів або будильника. Подробиці Чи не кожен власник смартфона хоча б раз стикався...

Xiaomi презентувала 43-дюймовий 4K QLED телевізор, який коштує дешевше за флагманський смартфон.

"Сяомі" збагатила ринок "розумних" телевізорів моделлю Xiaomi TV A Pro 43 2025, в якій відсутність сучасного дизайну компенсується наявністю чудового дисплея, великої безлічі ігор,...

З HyperOS смартфони Xiaomi отримують одну з найкращих функцій iPhone

Оновлення до HyperOS дозволяє користувачам Xiaomi/Redmi/POCO використовувати HyperOS Magic Crop - аналог функції Magic Snip, яка вважається однією з найкращих в історії iPhone. Подробиці Ця опція...