ГоловнаТехноXiaomi Mi 11 Lite 5G представлений в Україні

Xiaomi Mi 11 Lite 5G представлений в Україні

Китайська компанія Xiaomi недавно представила в Україні смартфон Mi 11 Lite 4G. Модель на процесорі Snapdragon 732G доступна в специфікаціях 6/64 ГБ і 6/128 ГБ за ціною 8499 гривень і 9499 гривень відповідно.

Ще вчора купити новинку можна було на 1500 гривень дешевше, але з 1 квітня вартість повернулася до офіційного рівня. У цьому місяці на українському ринку з’явиться ще одна модель – Xiaomi Mi 11 Lite 5G.

Смартфон з підтримкою мобільних мереж п’ятого покоління від 4G-версії відрізняється модифікаціями пам’яті, вартістю і процесором. Замість Snapdragon 732G використовується більш нова 5-нанометрова однокристальна система Snapdragon 780G.

Xiaomi Mi 11 Lite 5G буде доступний в конфігураціях з 6 ГБ і 8 ГБ оперативної пам’яті. Вартість складе 12 499 гривень і 12 999 гривень відповідно. Дата початку продажів поки що не афішується. Її оголосять пізніше. Обсяг вбудованого флеш-накопичувача становить 128 ГБ незалежно від комплектації.

Варіант 5G теж оснащується тильною камерою роздільною здатністю 64 Мп + 8 Мп + 5 Мп і акумулятором на 4250 мА * г. Екран другої новинки побудовані на базі матриці, виконаної технологією AMOLED. Діагональ – 6,55 дюйма. Під екраном встановлений біометричний сенсор. Частота оновлення склала 90 Гц.

Xiaomi Mi 11 Lite 5G представлений в Україні

Xiaomi Mi 11 Lite 5G підтримує розширення накопичувача картами microSD і 30-ватну швидку зарядку. Інші параметри новинки включають технологію NFC, Wi-Fi, Bluetooth і стереофонічні динаміки. У продажу модель з’явиться відразу з операційною системою Android 11, але з поверх встановленою прошивкою MIUI 12, а не MIUI 12.5.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

"Самсунг" подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7. Відповідні чутки стали надбанням громадськості після зустрічі старшого віце-президента...

Офіційно сертифіковано бюджетний смартфон POCO M6 4G

Численні сертифікації підтверджують, що в найближчому майбутньому Xiaomi Group випустить POCO M6 у варіанті 4G для глобального ринку. Подробиці Згадки про підготовку цієї моделі містяться в...

Декілька смартфонів Xiaomi залишилися без підтримки виробника та можливості отримання HyperOS

Компанія "Сяомі" знову зіткнулася з негативними відгуками у зв'язку з оновленням фірмового порталу прозорості End-of-Life. Кілька моделей її смартфонів відтепер позбавлені офіційної підтримки і...