ГоловнаТехноСтало відомо, як швидко поліпшити якість зв'язку в смартфонах Xiaomi

Стало відомо, як швидко поліпшити якість зв’язку в смартфонах Xiaomi

Низька якість зв’язку – поширена проблема смартфонів Xiaomi. Особливо від неї страждають користувачі, які проживають за межами міст. Але в моделях Xiaomi частково ця проблема вирішується.

Причому її рішення дуже просте. Але відразу зауважимо, що в смартфонах, в яких встановлено дві SIM-карти різних мобільних операторів, потрібно налаштувати проектор окремо для кожної «сімки».

Отже, для початку потрібно відкрити в настройках смартфона розділ «SIM-карти і мобільні мережі». Далі вибираємо потрібну карту і відкриваємо пункт «Точки доступу (APN)» в підкатегорії «Мережа оператора».

Тепер потрібно вибрати назву точки доступу. Якщо вона створилась автоматично, то буде збігатися з назвою стільникового оператора. В налаштуваннях точки доступу слід натиснути на пункт «Канал».

У новому вікні відкривається довгий перелік всіх доступних каналів. Для мереж четвертого покоління потрібно вибрати канал LTE і зберегти.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Бюджетний флагман Xiaomi 15 з HyperOS: названо терміни прем’єри в Китаї та за його межами

Смартфон Xiaomi 15 може бути анонсовано протягом найближчого півріччя, інформує Gizmochina з посиланням на неназваних представників розробника та авторитетного "зливщика інсайдів" DCS. Детально Графік поширення "п'ятнадцятки",...

14 прихованих функцій калькулятора у смартфонах Xiaomi

Калькулятор HyperOS і MIUI, поряд зі стандартними математичними можливостями, має безліч функцій, що робить його повноцінним інструментом для найрізноманітніших обчислень і перетворень. Подробиці Додаток "Калькулятор" на...

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, але принесе кілька «значних сюрпризів»

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, ніж планувалося, однак додаткове очікування з лишком компенсується значущими оновленнями. Головне з них - поява Pro-версії...