ГоловнаТехноПредставлений Xiaomi Mi MIX Fold: найдоступніший складаний смартфон

Представлений Xiaomi Mi MIX Fold: найдоступніший складаний смартфон

Після трьох поколінь серія Xiaomi Mi MIX поповнилася першим розкладним смартфоном. Xiaomi Mi MIX Fold отримав основний 8,01-дюймовий екран з роздільною здатністю 2К, 100-мегапіксельну основну камеру і процесор Snapdragon 888.

Особливості конструкції

Порівняння Mi MIX Fold і iPad mini

Смартфон в складеному стані

Xiaomi Mi Mix Fold

Mi MIX Fold використовує нову конструкцію петель. Він пройшов 200 000 тестів на надійність при вигині і його по завіреннях виробника можна скласти до 1 мільйона разів. У той же час, вага на 27% знижена, в порівнянні з традиційними петлями.

Дисплеї

Основний OLED дисплей діагоналлю 8.01-дюймів, роздільною здатністью 2K (2480 × 1860) і без вирізу для фронтальної камери. Співвідношення сторін 4:3, щільність пікселів 387 PPI, HDR10 +, 600 ніт, підтримка Dolby Vision

Xiaomi Mi Mix Fold

Другий дисплей розміром 6,52 дюйма c роздільною здатністью 2520 х 840 пікселів, частотою оновлення 90 Гц, 700 ніт і Dolby Vision.

Продуктивність

Процесор Snapdragon 888, пам’ять LPDDR5, накопичувач UFS 3.1, Wi-Fi 6 і інноваційне охолодження у вигляді метелика + новаторське відведення тепла за допомогою мікро-подушок безпеки.

Xiaomi Mi Mix Fold

Камери

Основна камера Mi MIX FOLD отримала поєднання основного датчика на 108 мільйонів пікселів, 8 Мп телеоб’єктива з 30-кратним збільшенням, 13 Мп ультраширококутного датчика (123 градусів) і 8 Мп (макро-датчика).

У той же час смартфон отримав першу в світі рідку лінзу, нову біонічну технологію, яка імітує «лінзу людського ока». Оптичний об’єктив здатний реалізувати зміну фокусної відстані і фокусу. Один об’єктив може одночасно виконувати, як функції телеоб’єктива, так і макро.

Вперше компанія оснастила смартфон власним процесором обробки зображень ISP Surge C1. Він не залежить від материнської плати і має подвійні фільтри, які можуть обробляти високочастотні і низькочастотні сигнали паралельно, підвищуючи ефективність на 100%. За допомогою власних алгоритмів він може значно поліпшити роботу об’єктива (AF), автоматичний баланс білого (AWB) і автоматичну експозицію (AE).

Автономність

Батарея ємністю 5020 мАг з підтримкою швидкої зарядки 67 Вт.

Xiaomi Mi Mix Fold

Інші особливості

4 динаміка налаштовані Harman Kardon

Xiaomi Mi Mix Fold

Оптимізація додатків. Самою особливою рисою Mi MIX FOLD є те, що він підтримує “режим ПК” свайпом вгору трьома пальцями.

Крім того, є паралельні вікна, перетягування на два екрани і відправка декількох зображень.

Вартість

У Китаї смартфон буде продаватися з таким цінником:

  • 9999 юанів ($ 1520) за версію 12+ 256 Гб;
  • 10999 юанів ($ 1670) – 12 ГБ + 512 ГБ;
  • 12999 юанів ($ 1977) за спеціальну керамічну версію з 16 ГБ + 512 ГБ.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

"Самсунг" подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7. Відповідні чутки стали надбанням громадськості після зустрічі старшого віце-президента...

Офіційно сертифіковано бюджетний смартфон POCO M6 4G

Численні сертифікації підтверджують, що в найближчому майбутньому Xiaomi Group випустить POCO M6 у варіанті 4G для глобального ринку. Подробиці Згадки про підготовку цієї моделі містяться в...

Декілька смартфонів Xiaomi залишилися без підтримки виробника та можливості отримання HyperOS

Компанія "Сяомі" знову зіткнулася з негативними відгуками у зв'язку з оновленням фірмового порталу прозорості End-of-Life. Кілька моделей її смартфонів відтепер позбавлені офіційної підтримки і...