ГоловнаТехноXiaomi Mi 11 Ultra завдяки другому дисплею може працювати 55 годин при...

Xiaomi Mi 11 Ultra завдяки другому дисплею може працювати 55 годин при низькому заряді батареї

Засновник «Сяомі Груп» розповів про невідомі досі можливості Mi 11 Ultra. Головна з них – здатність тримати заряд протягом 55 годин при 10-відсотковому заряді батареї. Необхідна для цього умова – відключення основного екрану, інформує MyDrivers.

Хвалебний відгук Лей Цзюнь написав після того, як особисто використовував смартфон для публікації повідомлення в «Вейбо». Раніше функціонер побоювався писати з Mi 11 Ultra через острах витоку даних. Тепер же ймовірність такого сценарію, за запевненнями топ-менеджера, дорівнює нулю.

Інші можливості і характеристики Mi 11Ultra:    

  • керамічна технологія (за аналогією з Mi 6 Ceramic Premium Edition, але краще);
  • вторинний екран на правій стороні останнього модуля, який (цитата) «покладений кількома шарами оксинитрида кремнію-цирконію для регулювання відбивної здатності, світлопропускання і яскравості невеликої площі вікна».

Другий екран наділений такими опціями, як настройка відображення часу, текстові повідомлення, погода, картинки, теми і GIF-анімації.

Понад те, додатковий екран дозволяє

  • управляти музикою;
  • забезпечувати захист конфіденційних даних;
  • інформувати про рівень наповненості батареї;
  • підтримувати «виживання в дикій природі» (використання цього режиму дозволяє деактивувати фонові зображення і відключати головний дисплей, завдяки чому пристрій може тримати заряд протягом 55 год. при 10-відсотковій наповненості акумулятора).

Детальний розбір характеристик і можливостей Mi 11 Ultra опублікований тут.

У Китаї за версію смартфона з 8/256 гігабайтами пам’яті просять від 5999 юанів ($ 913,20 за актуальним на 30 березня обмінним курсом).

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

14 прихованих функцій калькулятора у смартфонах Xiaomi

Калькулятор HyperOS і MIUI, поряд зі стандартними математичними можливостями, має безліч функцій, що робить його повноцінним інструментом для найрізноманітніших обчислень і перетворень. Подробиці Додаток "Калькулятор" на...

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, але принесе кілька «значних сюрпризів»

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, ніж планувалося, однак додаткове очікування з лишком компенсується значущими оновленнями. Головне з них - поява Pro-версії...

Як налаштувати спалах в смартфонах Xiaomi для сповіщення про повідомлення та дзвінки

Операційні системи HyperOS і MIUI надають можливість налаштування світлодіодного спалаху на смартфонах Xiaomi/Redmi/POCO для сповіщення власника про вхідні дзвінки та повідомлення. Подробиці Це особливо корисно в...