ГоловнаТехноXiaomi Mi 11i: європейська версія Xiaomi Redmi K40 Pro + не радує...

Xiaomi Mi 11i: європейська версія Xiaomi Redmi K40 Pro + не радує вартістю

Компанія Xiaomi в кінці лютого в Китаї анонсувала моделі Redmi K40, Redmi K40 Pro і Redmi K40 Pro +. Перша дебютувала в Європі як POCO F3 минулого тижня, друга незабаром з’явиться як POCO F3 Pro, а третя вчора була представлена ​​як Xiaomi Mi 11i.

Новинка обладнана чіпсетом Snapdragon 888, доповненим 8 ГБ оперативної пам’яті. Сховище в смартфоні розраховане на 128 ГБ даних в початковій модифікації, тоді як в топовій збірці місткість підвищена в два рази і становить 256 ГБ.

Для селфі в Xiaomi Mi 11i використовується 20-мегапіксельний фронтальний модуль. Роздільна здатність основної камери склала 108 Мп + 8 Мп + 5 Мп. Є підтримка відео у форматі 4K UHD з кадровою частотою 60 FPS.

Смартфон захищений тільки від бризок. Захист відповідає вимогам стандарту IP53. Корпус зроблений зі скла і металу. На лицьовій стороні розташувався AMOLED-дисплей E4 від компанії Samsung. Екран підтримує частоту 120 Гц і має розмір 6,67 дюйма по діагоналі.

Сенсор для біометрії встановлений збоку. Ємність вбудованої батареї склала 4520 мА * год, тоді як швидка зарядка має потужність 33 Вт. Модель отримала стандартний набір інтерфейсів для сучасних флагманів. Вихід для навушників не передбачений. Стереодинаміки і NFC є.

Вартість Xiaomi Mi 11i в залежності від комплектації склала 649 євро і 699 євро. Новинка виявилася на 100 євро дешевшою за оригінальний флагман Xiaomi Mi 11, який дебютував в Європі півтора місяці тому. При цьому зауважимо, що POCO F3 коштує 349-399 євро, а китайська ціна Redmi K40 Pro + в модифікації 12/256 ГБ склала 575 доларів або 490 євро.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

14 прихованих функцій калькулятора у смартфонах Xiaomi

Калькулятор HyperOS і MIUI, поряд зі стандартними математичними можливостями, має безліч функцій, що робить його повноцінним інструментом для найрізноманітніших обчислень і перетворень. Подробиці Додаток "Калькулятор" на...

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, але принесе кілька «значних сюрпризів»

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, ніж планувалося, однак додаткове очікування з лишком компенсується значущими оновленнями. Головне з них - поява Pro-версії...

Як налаштувати спалах в смартфонах Xiaomi для сповіщення про повідомлення та дзвінки

Операційні системи HyperOS і MIUI надають можливість налаштування світлодіодного спалаху на смартфонах Xiaomi/Redmi/POCO для сповіщення власника про вхідні дзвінки та повідомлення. Подробиці Це особливо корисно в...