ГоловнаТехноXiaomi Mi 11 Lite дебютував в Україні з доступною вартістю

Xiaomi Mi 11 Lite дебютував в Україні з доступною вартістю

Вчора, 29 березня, компанія Xiaomi провела першу частину своєї найбільшої в історії презентації новинок. Виробник показав не тільки флагмани, але і більш доступну модель. Вона називається Xiaomi Mi 11 Lite і вже доступна в Україні за зниженою ціною.

На жаль, версія для нашого ринку має тільки 6 ГБ оперативної пам’яті і не доступна в модифікації з накопичувачем на 256 ГБ. До 31 березня купити Xiaomi Mi 11 Lite можна буде зі знижкою 1500 гривень. Так, початкова версія 6/64 ГБ обійдеться в 6999 гривень замість 8499 гривень, а ціна варіанту 6/128 ГБ тимчасово складає 7999 гривень замість 9499 гривень.

Нагадаємо, модель обладнана основною камерою дозволом 64 Мп + 8 Мп + 5 Мп, акумулятором ємністю 4250 мА * год і 8-нанометровим мобільним процесором, відомим нам по POCO X3 NFC і Redmi Note 10 Pro.

Xiaomi Mi 11 Lite дебютував в Україні за зниженою ціною

У новинці використовується матриця AMOLED розміром 6,55 дюйма по діагоналі. Панель на органічних світлодіодах підтримує підвищену частоту оновлення – 90 Гц. З іншого відзначимо підекранний дактилоскопічний сенсор, стереодинаміки і NFC.

Xiaomi Mi 11 Lite надійде в продаж з прошивкою MIUI 12 на базі Android 11. В майбутньому на нашому ринку з’явиться більш просунута модель з підтримкою стільникових мереж п’ятого покоління. Її продажі стартують в другому кварталі цього року. Головна відмінність 5G версії від героя замітки – 5-нанометровий мобільний процесор Snapdragon 780G замість однокристальної системи Snapdragon 732G.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Новий Redmi Note 13 Pro+ World Champions Edition із захопленням прийнятий шанувальниками футболу

"Сяомі" порадувала фанатів аргентинської збірної з футболу смартфоном Redmi Note 13 Pro+ у лімітованому виконанні World Champions Edition. При створенні пристрою розробники черпали натхнення...

Xiaomi презентувала недорогий безшумний стельовий вентилятор з HyperOS та освітленням

"Сяомі" збагатила фірмову лінійку побутових помічників для дому Mijia "розумним" стельовим вентилятором Fan Light 42″ з вбудованим освітленням, висувними лопатями і системою управління HyperOS. Подробиці Новинка...

Meizu 21 Note: опубліковані реальні зображення з камерою у стилістиці iPhone

Бренд "Мейзу" продовжує порушувати обіцянку про вихід з індустрії смартфонів, підтвердженням чого є інформація про розробку субфлагмана Meizu 21 Note. Деталі Реальні зображення перспективної новинки з'явилися...