ГоловнаТехноПредставлений Xiaomi Mi Band 6: великий дисплей, SpO2, але немає можливості відповіді...

Представлений Xiaomi Mi Band 6: великий дисплей, SpO2, але немає можливості відповіді на повідомлення в месенджерах

Крім презентації флагманів Xiaomi повідомила, що сукупні глобальні продажі “розумних” браслетів Xiaomi становлять 120 мільйонів і це звичайно ж була передумова для того, щоб ми побачили наступне покоління “розумних” браслетів – Mi Band 6.

Особливості

Новинка отримала 1,56-дюймовий AMOLED-дисплей з мінімальними рамками. Площа дисплея збільшена на 50%, щільність пікселів 326 PPI.

Презентація Mi Band 6

На циферблаті за замовчуванням можна візуально відображати таку інформацію, як дату і час, погоду, частоту серцевих скорочень, кроки, індекс активності, споживання калорій. Ви можете дізнатися основну інформацію, піднявши зап’ястя.

Інтерфейс може одночасно відображати дві функції, що вдвічі збільшує ефективність взаємодії з користувачем. У Xiaomi вирішили відмовитися від сенсорної кнопки і ввести нову можливість управління за допомогою жестів.

Він підтримує більше 130 повноекранних циферблатів, які до того ж можна і модифікувати власними фотографіями і картинками.

30 спортивних режимів, з яких 19 нових. Mi Band 6 має вбудований шестіосевой датчик і підтримує водонепроникність на 50 метрів. Може точно записувати дані про вправи користувача в декількох сценаріях.

На цей раз є 6 спортивних режимів з автоматичною ідентифікацією. Біг на відкритому повітрі, бігова доріжка, ходьба, їзда на велосипеді на відкритому повітрі, еліптичний тренажер, гребний тренажер. Користувачам не потрібно вибирати спортивний режим перед тренуванням, адже він автоматично зможе записувати дані вправ.

Презентація Mi Band 6

Mi Band 6 підтримує функцію визначення кисню в крові. Її можна включати вночі для безперервного вимірювання і допомоги в моніторингу сну. Відповідно до змін частоти серцевих скорочень і вмісту кисню в крові під час сну, браслет може оцінювати якість дихання під час сну і формувати звіти про стан здоров’я.

Mi Band 6 має вбудований високопродуктивний біосенсор PPG, який зменшує кількість підрахунків помилкових рухів. Крім того, був поліпшений режим моніторингу сну з мінімальним діапазоном опитування в 20 хвилин.

Монітор серцевого ритму 24 години на добу і з можливістю попередити про не нормальні серцеві скороченя.

Крім того, Mi Band 6 також надає такі функції моніторингу здоров’я, як: здоров’я жінки, оцінка стресового стану, рекомендації по тренуванню дихання і багатовимірна система оцінки здоров’я.

Презентация Mi Band 6

Автономність заявлена виробником – до 14 днів.

Презентация Mi Band 6

Вартість

Стандартна версія Mi Band 6 коштує 229 юанів ($ 34), а версія NFC – 279 юанів ($ 42).

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно