ГоловнаТехноXiaomi розповіла, як дізнатися продуктивність смартфона без бенчмарка

Xiaomi розповіла, як дізнатися продуктивність смартфона без бенчмарка

В останні роки популярність програмного забезпечення для оцінки теоретичної продуктивності смартфонів весь час падає. Але не в Китаї. Там бенчмарки по типу AnTuTu дуже важливі, тому що китайські користувачі при виборі смартфона часто орієнтуються на кількість «папуг».

Подробиці

При цьому голова Xiaomi – Лей Цзюнь стверджує, що сучасні бенчмарки – це не найефективніший спосіб оцінки віртуальної продуктивності смартфонів. Як мінімум, через те, що багато компаній примудряються обдурити алгоритми і отримати більш високий результат, ніж пристрій може “показати” насправді.

Генеральний директор Xiaomi заявив, що ігри – кращі оцінювачі продуктивності смартфонів. Він стверджує, що поведінка девайса в іграх відображає його реальну продуктивність, у відмінності від балів AnTuTu, Geekbench та іншого подібного програмного забезпечення.

Xiaomi Mi 10 Ultra

Ігри дозволяють перевірити, наскільки сильно буде троттлити процесор при великих навантаженнях протягом тривалого періоду часу. Але варто відзначити, що голова Xiaomi намагається просувати такий спосіб оцінки продуктивності через те, що компанія розробила нову методику розгону смартфонів, запускаючи ігри в оперативній пам’яті.

Правда, поки що ця фішка працює тільки в торішньому флагманському смартфоні Xiaomi Mi 10 Ultra, який вже зняли з продажу. До слова, сьогодні він отримав наступника в особі Xiaomi Mi 11 Ultra з новими камерами і додатковим дисплеєм на тильній стороні.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

14 прихованих функцій калькулятора у смартфонах Xiaomi

Калькулятор HyperOS і MIUI, поряд зі стандартними математичними можливостями, має безліч функцій, що робить його повноцінним інструментом для найрізноманітніших обчислень і перетворень. Подробиці Додаток "Калькулятор" на...

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, але принесе кілька «значних сюрпризів»

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, ніж планувалося, однак додаткове очікування з лишком компенсується значущими оновленнями. Головне з них - поява Pro-версії...

Як налаштувати спалах в смартфонах Xiaomi для сповіщення про повідомлення та дзвінки

Операційні системи HyperOS і MIUI надають можливість налаштування світлодіодного спалаху на смартфонах Xiaomi/Redmi/POCO для сповіщення власника про вхідні дзвінки та повідомлення. Подробиці Це особливо корисно в...