ГоловнаТехноMIUI 12.5 принесла багато нових функцій в смартфони Xiaomi

MIUI 12.5 принесла багато нових функцій в смартфони Xiaomi

Китайська компанія Xiaomi через пару днів запустить розсилку оболонки MIUI 12.5 на глобальному ринку. Тим часом в Китаї вона успішно проводить закрите тестування програмного забезпечення.

Протягом березня виробник випустив кілька закритих збірок, які разом з виправленням багів принесли ряд нових функцій. Наприклад, тепер смартфони будуть активніше нагадувати користувачеві про необхідність підзарядки акумулятора і будуть давати рекомендації по підвищенню рівня автономності. Але для цього в настройках з’являться спеціальні перемикачі, тобто при бажанні це все можна відключити.

У MIUI 12.5 з’явиться можливість відправляти дані про своє місцезнаходження під час спілкування з екстреними службами. Ймовірно, в глобальній версії прошивки цієї функції не буде, оскільки вона доступна разом з сервісами Google. У Китаї, нагадаємо, американська компанія заблокована.

Крім того, в MIUI 12.5 можна буде додавати деякі сайти в виняток для інтегрованого блокувальника реклами і з’явиться можливість тимчасово відключати спливаюче повідомлення. Час користувач може вибрати самостійно.

З інших нововведень можна відзначити оптимізацію роботи системи, підвищення швидкості роботи вбудованого браузера і виправлення проблеми некоректного копіювання даних в буфер обміну.

Нагадаємо, що вже з 1 квітня Xiaomi Mi 11, Mi 10, Mi 10T, Mi 10T Pro і Mi 10 Pro отримають прошивку MIUI 12.5 Global Stable. А моделі Xiaomi Mi 11 Ultra і Mi 11 Pro, прем’єра яких відбудеться сьогодні, 29 березня, стануть першими смартфонами з MIUI 12.5 відразу з коробки.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно