ГоловнаТехноНа Apple масово подають до суду через загоряння смартфонів і планшетів

На Apple масово подають до суду через загоряння смартфонів і планшетів

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

У минулому році в будинку Майкла Макалузо з США, загорівся iPad, в результаті  чого згорів будинок. Хлопець подав позов в “Загальний суд Філадельфії штату Пенсільванія” і в “Федеральний суд Східного округу”. У позові зазначено, що «проблема в iPad спричинила пожежу».

Подробиці

Страхова компанія Allstate виплатила Macaluso 142 000 доларів США компенсації збитку від пожежі. Allstate найняла юридичну фірму Лука Левіна для подачі позову проти Apple з метою анулювання страховки. За словами позивача, Майкл Макалузо нічого не змінював, не зловживав і не виконував операцій, що виходять за рамки експлуатация продукції Apple. Пожежа сталася через якість самого iPad.

Це не перший випадок, коли Apple стикається з судовим позовом про відшкодування шкоди від їхньої продукції в Сполучених Штатах. У 2019 мешканка Нью-Джерсі – Джулія Айрленд Мео подала в суд на Apple, стверджуючи, що її батько загинув в результаті пожежі, в своїй квартирі, через загоряння акумулятора в iPad. Справа продовжує перебувати на розгляді.

У 2017 році житель Вейчжоу – Ксай Тао і страхова компанія подали в суд на Apple через несправність батареї в iPhone 4s, яка призвела до пожежі, але в кінцевому підсумку справа дійшла до полюбовного врегулювання.

Стрічка новин: