ГоловнаТехноЕкзоскелет допоміг блогеру підняти великий і важкий меч

Екзоскелет допоміг блогеру підняти великий і важкий меч

Любитель онлайн-баталій в стилі фентезі вирішив спробувати себе в ролі героя епічних битв. Ім’я експериментатора – Аллен Пен. Прізвисько взятого ним за зразок персонажа – Клауд Страйф. Суть задумки – використання колосального меча з Final Fantasy VII.

Геймер спробував себе в ролі Страйфом з Final Fantasy VII

Богатир з кволого блогера вийшов так собі. Щоб не наповнити штани продуктами розпаду жирів, вітамінів і вуглеводів, молода людина вирішила вдатися до допомоги екзоскелета. Модний аксесуар був знайдений на найближчій барахолці. Для кріплення меча використовувався еластичний шнур.

Результат зусиль – чисті труси експериментатора, після декількох помахів 22-кілограмовим мечем.

Назва купленого Пеном екзоскелета – SteadyCa. Джерелом натхнення для автора експерименту послужила кінокартина «Грань майбутнього», головного персонажа якої, зіграв Том Круз. Витівка з перетворенням в Страйфа обійшлася блогеру в 900 доларів. Результат докладених зусиль відображений в доданому нижче ролику.

Фентезійна сага Final Fantasy VII побачила світ в 1997 році. Назва студії-розробника – Square Enix (на той момент компанія іменувалася Square Co Ltd.) Адаптована під сучасні технології версія гри вийшла в 2020 році.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно