ГоловнаТехно29 смартфонів Xiaomi отримали MIUI 12

29 смартфонів Xiaomi отримали MIUI 12

Власники майже трьох десятків смартфонів «Сяомі», «Поко» і «Редмі» отримали можливість оновити свої пристрої до MIUI 12 Stable. Поширення експериментального апдейта зі стабільним статусом збірки стартувало 24 березня. У списку – кілька адаптованих для російського ринку пристроїв.

Перелік почали отримувати стабільну MIUI 12 пристроїв:

Майже три десятка смартфонів Xiaomi отримали актуальну версію MIUI 12 StableМайже три десятка смартфонів Xiaomi отримали актуальну версію MIUI 12 StableМайже три десятка смартфонів Xiaomi отримали актуальну версію MIUI 12 Stable

Зазначений список опублікований на https://xiaomifirmwareupdater.com/miui/. У крайній графі праворуч (Download) будь-який бажаючий може скачати апдейт на свій телефон.

Редакція Prostomob застерігає користувачів без спеціальних знань про небезпеку завантаження експериментальних версій MIUI і закликає дочекатися виходу готових для масової публіки збірок.

Згідно з оприлюдненими напередодні витоками, розсилка новітньої оболонки MIUI 12.5 для користувачів за межами КНР може початися на цьому тижні. Офіційного підтвердження цієї інформації поки немає.

Нагадаємо, що кілька днів тому в китайських соціальних мережах з’явилася інформація про перших одержувачів Android 12. Долучитися до відповідного переліку можна тут.

Більше новин про різні версії MIUI – в нашій добірці.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно