ГоловнаТехноXiaomi POCO X3 Pro став більш доступним

Xiaomi POCO X3 Pro став більш доступним

Компанія Xiaomi в цьому році вирішила завдати удару по смартфонам середнього класу інших виробників. Уже в перший день квітня в продажу з’явиться модель POCO X3 Pro на базі нового 7-нанометрового мобільного чіпа з підтримкою стільникового зв’язку стандарту четвертого покоління.

Новинка була презентована минулого тижня. Її оцінили в 249 євро в початковій комплектації і в 299 євро в топовій. За ці гроші POCO X3 Pro 6 ГБ оперативної пам’яті з накопичувачем на 128 ГБ і 8 ГБ ОЗУ в парі зі сховищем місткістю 256 ГБ відповідно.

Xiaomi POCO X3 Pro стал намного доступнее

Перші покупці зможуть істотно заощадити. Старт продажів в усі світі запланований на 1 квітня. На AliExpress купити смартфон можна буде за 180 доларів з промокодом 20X3PRO в початковій модифікації пам’яті https://aliexpress.ru/item/1005002293874926.html. Топовий варіант обійдеться приблизно на 50 доларів дорожче, тобто в 230 доларів з тим же промокодом.

Кількість купонів обмежена. Причому діють вони тільки 1 і 2 квітня. Зауважимо, що 2 квітня і в Україні стартують продажі Xiaomi POCO X3 Pro. Ціна початкової і топової модифікацій складе 7999 гривень і 9499 гривень відповідно.

Крім нового чіпа відзначимо скромну основну камеру з роздільною здатністю 48 Мп + 8 Мп + 2 Мп + 2 Мп, як у Redmi Note 10. Передній модуль побудований на 20-мегапіксельною матрицею. З сильних сторін – 120-герцевий IPS-екран діагоналлю 6,67 дюйма, захист від бризок IP53, NFC і акумулятор на 5160 мА * г з 33-ватною підзарядкою.

Також відзначимо стереодинаміки, вихід для навушників і прошивку MIUI 12. Побудована вона на програмному забезпеченні Android 11.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Названо кращі смартфони 2024 року, які «не кусаються у ціні»

Щороку в Україні продається понад 1 млн смартфонів. Кожен хоче відчути технологічну новинку першим, і часто, при виході нових моделей, летить змінювати свої старі...

Новий Redmi Note 13 Pro+ World Champions Edition із захопленням прийнятий шанувальниками футболу

"Сяомі" порадувала фанатів аргентинської збірної з футболу смартфоном Redmi Note 13 Pro+ у лімітованому виконанні World Champions Edition. При створенні пристрою розробники черпали натхнення...

Xiaomi презентувала недорогий безшумний стельовий вентилятор з HyperOS та освітленням

"Сяомі" збагатила фірмову лінійку побутових помічників для дому Mijia "розумним" стельовим вентилятором Fan Light 42″ з вбудованим освітленням, висувними лопатями і системою управління HyperOS. Подробиці Новинка...