ГоловнаТехноXiaomi знижує ціну на Redmi Note 10

Xiaomi знижує ціну на Redmi Note 10

Компанія Xiaomi на початку цього місяця анонсувала нове покоління смартфонів Redmi Note. Уже в найближчий понеділок, 29 березня, на AliExpress стартує розпродаж, в рамках якої можна буде зі знижкою купити Xiaomi Redmi Note 10 .

По акції буде доступна стандартна модифікація з 4 ГБ оперативної і 64 ГБ вбудованої пам’яті. Зараз вартість становить трохи більше 200 доларів. На розпродажі 29 березня ціна буде знижена до 199 доларів. Також з’явиться можливість використовувати купон продавця на 40 доларів. Пропозиція буде діяти до 2 квітня.

Xiaomi Redmi Notec 10 комплектується новим процесором Snapdragon 678, який виготовляється за 11-нанометровою технологією . Модель має основну камеру з модулями на 48 Мп, 8 Мп, 2 Мп і 2 Мп, а також фронтальний 13-мегапіксельний блок для любителів фотографувати і знімати себе на відео.

Новинка є найдешевшим смартфоном серії Redmi Note, оснащеним дисплеєм на органічних світлодіодах. Екран має діагональ 6,43 дюйма, роздільну здатність FHD + і невеликий круглий отвір угорі по центру.

Біометричний сенсор розташований на правій грані пристрою. Ємність вбудованого акумулятора становила 5000 мА * год, тоді як потужність швидкої зарядки дорівнює 33 Вт. На жаль, в Xiaomi Redmi Note 10 немає підтримки технології Near Field Communication. Це трохи дивно, враховуючи те, що NFC оснащена модель Redmi Note 9.

Новинка працює з коробки на операційній системі Android 11 і з прошивкою MIUI 12. На борту смартфона є стереодинаміки, ІК-випромінювач, USB-C, гніздо для навушників і Wi-Fi 5 / Bluetooth 5. Корпус має захист від води IP53.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Як контролювати гучність сповіщень на смартфонах Xiaomi

Смартфони екосистеми «Сяомі» надають можливість індивідуально регулювати гучність повідомлень незалежно від гучності дзвінків, медіафайлів або будильника. Подробиці Чи не кожен власник смартфона хоча б раз стикався...

Xiaomi презентувала 43-дюймовий 4K QLED телевізор, який коштує дешевше за флагманський смартфон.

"Сяомі" збагатила ринок "розумних" телевізорів моделлю Xiaomi TV A Pro 43 2025, в якій відсутність сучасного дизайну компенсується наявністю чудового дисплея, великої безлічі ігор,...

З HyperOS смартфони Xiaomi отримують одну з найкращих функцій iPhone

Оновлення до HyperOS дозволяє користувачам Xiaomi/Redmi/POCO використовувати HyperOS Magic Crop - аналог функції Magic Snip, яка вважається однією з найкращих в історії iPhone. Подробиці Ця опція...