ГоловнаТехноСоюз споживачів США назвав найпопулярніші смартфони на iOS і Android

Союз споживачів США назвав найпопулярніші смартфони на iOS і Android

Аналітики американського видання Consumer Reports озвучили назви найкращих, з точки зору редакції, смартфонів першого кварталу цього року. Головними критеріями оцінки були можливості і характеристики пристроїв (вартість девайсів перебувала в кінці списку пріоритетів).

Подробиці

Кращим пристроєм під управлінням «яблучної» iOS аналітики організації назвали найнавороченіший айфон сучасності iPhone 12 Pro Max. Єдина претензія експертів до «дванадцятого макса» – великий розмір, який може бути незручний користувачам з маленькими долонями.

Найоптимальнішим пристроєм під управлінням гуглівської операційки аналітики Consumer Reports визнали «Гелексі Note20 Ultra 5G». Лідером андроїд-сегмента за критерієм автономності названий Nord N100 виробництва компанії OnePlus.

Союз споживачів США назвав найкращі смартфони першого кварталу цього року

Ознайомитися з повними результатами дослідження і застосованими експертами критеріями оцінки пристроїв можна на офіційному сайті організації за посиланням https://www.consumerreports.org/products/cell-phones-services-28951/smart-phone-28726/recommended/ Обов’язкова умова для отримання доступу до цього та інших рейтингів – реєстрація на сайті.

Consumer Reports – американський журнал зі штаб-квартирою в Нью-Йорку, в якому Союз споживачів США щомісячно оприлюднює результати тестування автомобілів, побутової електроніки, дитячих товарів, продукції для будинку і десятків інших категорій товарів і послуг з 1936 року.

Особливість журналу – відсутність  реклами взагалі. Редакція не співпрацює з брендами, товари яких тестуються фахівцями видання.

Число передплатників на паперову версію видання – близько 7,5 млн.

Обсяг виділених на тестування продукції засобів – від $ 20 млн щорічно.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду "Мейзу" від розробки і виробництва "розумних" телефонів. Деталі Згідно з...

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...