ГоловнаТехноXiaomi Mi Mix 4 отримає унікальні рідкі лінзи

Xiaomi Mi Mix 4 отримає унікальні рідкі лінзи

Компанія Xiaomi на 29 березня запланувала, можливо, найбільшу презентацію новинок за останні кілька років. Уже в понеділок ми побачимо ряд нових смартфонів, а одним з найбільш незвичайних стане Xiaomi Mi Mix 4.

Остання модель серії Mi Mix вийшла восени 2019 року, але в продажу вона таки і не з’явилася. Останнім комерційним смартфоном став Mi Mix 3 5G, який був представлений більш ніж два роки тому. У минулому році компанія офіційно заявила про тимчасове припинення виробництва моделей Mi Mix в зв’язку з відсутністю нових унікальних напрацювань.

І ось через три дні дебютує Xiaomi Mi Mix 4, смартфон, який зможе здивувати. По-перше, це буде перший телефон китайської компанії, оснащений гнучким дисплеєм. В його основу ляже OLED-матриця діагоналлю понад 8 дюймів з підтримкою частоти відновлення 120 Гц. Також смартфон отримає додатковий 90-герцевий дисплей AMOLED, діагональ якого складе близько 6,5 дюйма.

Однією з ключових фішок Xiaomi Mi Mix 4 поряд з гнучкою панеллю стане унікальна рідка лінза в камері. За словами виробника, ця особливість конструкції дозволить змінювати кут захоплення зображення, тобто один модуль буде використовуватися як стандартна камера, телеоб’єктив та ультраширококутний блок.

Нагадаємо, що разом з новим Mi Mix 29 березня ми побачимо ще чотири смартфона: Xiaomi Mi 11 Pro/Ultra і Mi 11 Lite 4G/5G. Також на презентації покажуть спортивний браслет Xiaomi Mi Band 6 і ноутбуки Mi Notebook Pro 2021 роки з графікою GeForce RTX 30 покоління Ampere.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

"Самсунг" подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7. Відповідні чутки стали надбанням громадськості після зустрічі старшого віце-президента...

Офіційно сертифіковано бюджетний смартфон POCO M6 4G

Численні сертифікації підтверджують, що в найближчому майбутньому Xiaomi Group випустить POCO M6 у варіанті 4G для глобального ринку. Подробиці Згадки про підготовку цієї моделі містяться в...

Декілька смартфонів Xiaomi залишилися без підтримки виробника та можливості отримання HyperOS

Компанія "Сяомі" знову зіткнулася з негативними відгуками у зв'язку з оновленням фірмового порталу прозорості End-of-Life. Кілька моделей її смартфонів відтепер позбавлені офіційної підтримки і...