ГоловнаТехноXiaomi POCO X3 Pro впав в ціні більш ніж на 100 доларів

Xiaomi POCO X3 Pro впав в ціні більш ніж на 100 доларів

Китайська компанія Xiaomi недавно представила цікавий смартфон POCO X3 Pro на базі нового 7-нанометрового мобільного процесора Snapdragon 860. Однокристальная система є розігнаним варіантом чіпа Snapdragon 855+.

Зовсім скоро новинку можна купити більш ніж на 100 доларів дешевше, ніж було оголошено на презентації. POCO X3 Pro з’явиться на ринку в модифікаціях 6/128 ГБ і 8/256 ГБ. Офіційна ціна склала 249 євро (295 доларів) і 299 євро (355 доларів) відповідно.

Продажі смартфона стартують 1 квітня 2021 року. Тільки 1 і 2 квітня купити Xiaomi POCO X3 Pro можна буде за 200 доларів в початковій модифікації або за 250 доларів в топовsq – https://aliexpress.ru/item/1005002293874926.html

Пропозиція на AliExpress буде діяти тільки протягом двох днів. На вибір користувачам доступні сірий, синій і бронзовий кольори корпусу.

У плані дизайну новинка є практично точною копією моделі POCO X3 NFC, яка вийшла восени минулого року. Деякі характеристики теж збігаються. Вона теж отримала 6,67-дюймову панель IPS FHD + з частотою оновлення 120 Гц, невеликий отвір для 20-мегапіксельної селф-камери, USB-C, вихід під навушники і захист від води за стандартом IP53.

Ємність комплектної батареї склала 5160 мА * год, в той час як швидка зарядка має потужність 33 Вт. Скло Gorilla Glass 5 замінили на панель шостого покоління. Але і без погіршень не обійшлося. Замість 64-Мп головного і 13-Мп ультраширококутного модулів новинка отримала блоки з роздільною здатністю 48 Мп і 8 Мп відповідно. При цьому датчики на 2 Мп збереглися.

Xiaomi POCO X3 Pro буде офіційно продаватися в Україні, але ціни поки що не оголошені. У продажу смартфон з’явиться з прошивкою MIUI 12, в основі якої виявиться операційна система Android 11. Влітку для моделі буде доступне оновлення з MIUI 12.5.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

14 прихованих функцій калькулятора у смартфонах Xiaomi

Калькулятор HyperOS і MIUI, поряд зі стандартними математичними можливостями, має безліч функцій, що робить його повноцінним інструментом для найрізноманітніших обчислень і перетворень. Подробиці Додаток "Калькулятор" на...

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, але принесе кілька «значних сюрпризів»

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, ніж планувалося, однак додаткове очікування з лишком компенсується значущими оновленнями. Головне з них - поява Pro-версії...

Як налаштувати спалах в смартфонах Xiaomi для сповіщення про повідомлення та дзвінки

Операційні системи HyperOS і MIUI надають можливість налаштування світлодіодного спалаху на смартфонах Xiaomi/Redmi/POCO для сповіщення власника про вхідні дзвінки та повідомлення. Подробиці Це особливо корисно в...