ГоловнаТехноXiaomi оголосила про припинення підтримки 20 смартфонів

Xiaomi оголосила про припинення підтримки 20 смартфонів

Китайська компанія Xiaomi нагадала про те, що майже два десятка смартфонів, анонсованих у 2018 і 2019 роках, залишаться без програмного забезпечення MIUI 12.5 і операційної системи Android 11.

Також в списку є кілька моделей минулого року і один пристрій чотирирічної давності. Так, в 2020 році вийшли Redmi 8A Pro і Redmi 8A Dual, а в 2017 році був представлений Xiaomi Mi Note 3.

Компанія не планує випускати прошивку MIUI 12.5 на флагманські смартфони 2018 року, оснащені мобільним процесором Snapdragon 845. Однокристальная система виконується за нормами 10-нанометрового технологічного процесу. Вона була встановлена ​​в топових рішеннях Xiaomi Mi 8, Mi 8 Pro, Mi 8 Explorer Edition, Mi MIX 2S і Mi MIX 3.

Також на Snapdragon 845 працював Pocophone F1, найдешевший в світі смартфон з цією системою-на-кристалі. Його оцінили приблизно в 300 доларів в початковій модифікації пам’яті. З незрозумілих причин у список потрапив ігровий смартфон Black Shark першого покоління, хоча він працює на прошивці Joy UI. Він теж обладнаний процесором Snapdragon 845.

З більш доступних моделей відзначимо Xiaomi Mi 9 Lite, Mi Max 3, Redmi Note 7/7 Pro, Redmi S2, Mi 8 SE, Mi 8 Lite, Redmi 8 і Redmi 8A. Більшість з них були анонсовані в 2020 році.

На завершення додамо, що вже наступного тижня компанія випустить стабільну прошивку MIUI 12.5. В рамках перших двох хвиль виробник має намір оновити до MIUI 12.5 на Android 11 близько двох десятків смартфонів на глобальній версії програмного забезпечення.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Як активувати в смартфонах Xiaomi приховану функцію для покращення звуку в навушниках

Смартфони екосистеми "Сяомі" мають вбудований еквалайзер, який дає змогу покращувати якість звучання в навушниках. Цей інструмент дозволяє налаштовувати звук відповідно до своїх уподобань і...

Як звільнити до 60% пам’яті смартфонів Xiaomi шляхом архівування програм

Смартфони екосистеми "Сяомі" відомі інноваційними функціями і широкими можливостями налаштування. Однією з найприкметніших опцій є можливість архівування додатків, що дає змогу звільняти значну кількість...

Названо дату презентації та географію продажів перспективного смартфону Xiaomi 14 SE

"Сяомі" планує в червні представити нову модель смартфона Xiaomi 14 SE. Пристрій буде орієнтований на певні ринки Азії та низку європейських країн (на території...