ГоловнаТехноOnePlus 9 і 9 Pro: флагмани з кардинально переробленою камерою

OnePlus 9 і 9 Pro: флагмани з кардинально переробленою камерою

OnePlus представила перші в світі смартфони з камерами Hasselblad, які відрізняються точною передачею кольору. Виробник випустив дві новинки – OnePlus 9 і OnePlus 9 Pro.

Обидва смартфони обладнані 5-нм мобільним чіпом Qualcomm SD888 в парі з 8/12 ГБ ОЗУ. Вбудоване сховище може вміщати до 256 ГБ даних. Ємність комплектної батареї склала 4500 мА * г. При цьому заявлена підтримка швидкої зарядки на 65 Вт. У OnePlus 9 використовується 15-ватна бездротова зарядка, а у версії Pro її потужність підвищена до 50 Вт.

У OnePlus 9 Pro використовується панель 3K з підтримкою 120 Гц. В її основі лежить нова LTPO Fluid AMOLED матриця з інтегрованим сканером відбитків пальців. Розмір – 6,7 дюйма по діагоналі. У OnePlus 9 встановлена ​​6,55-дюймова матриця Fluid AMOLED формату Full HD +. Вона теж підтримує 120 Гц.

Обидва смартфони отримали 2-мегапіксельний сенсор, 48-мегапіксельний датчик Sony IMX789 в головному модулі і ультраширококутний камеру з 50-мегапіксельною матрицею Sony IMX766. Версія Pro може похвалитися оптичною стабілізацією, лазерним автофокусом, телеоб’єктив на 8 Мп з 3,3-кратним оптичним збільшенням без втрати якості і може знімати відео 4K UHD при 120 FPS. У звичайному виданні нічого цього немає.

В Європі новинки продаватимуться з фірмовою надбудовою OxygenOS на Android 11. Китайські версії вперше отримають оболонку ColorOS компанії OPPO. З інших загальних параметрів OnePlus 9 і OnePlus 9 Pro відзначимо NFC, стереодинаміки, Wi-Fi 6 і Bluetooth 5.2. Захист від води є тільки у старшої моделі.

OnePlus 9 в модифікаціях 8/128 ГБ і 12/256 ГБ оцінили в 700 євро і 800 євро відповідно. Покупцям будуть доступні колірні варіації Winter Mist, Arctic Sky і Astral Black. Вартість OnePlus 9 Pro в тих же конфігураціях склала 900 євро і 1000 євро відповідно. Забарвлень теж три, але інші – Stellar Black, Pine Green і Morning Mist.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Новий Redmi Note 13 Pro+ World Champions Edition із захопленням прийнятий шанувальниками футболу

"Сяомі" порадувала фанатів аргентинської збірної з футболу смартфоном Redmi Note 13 Pro+ у лімітованому виконанні World Champions Edition. При створенні пристрою розробники черпали натхнення...

Xiaomi презентувала недорогий безшумний стельовий вентилятор з HyperOS та освітленням

"Сяомі" збагатила фірмову лінійку побутових помічників для дому Mijia "розумним" стельовим вентилятором Fan Light 42″ з вбудованим освітленням, висувними лопатями і системою управління HyperOS. Подробиці Новинка...

Meizu 21 Note: опубліковані реальні зображення з камерою у стилістиці iPhone

Бренд "Мейзу" продовжує порушувати обіцянку про вихід з індустрії смартфонів, підтвердженням чого є інформація про розробку субфлагмана Meizu 21 Note. Деталі Реальні зображення перспективної новинки з'явилися...