ГоловнаТехноКілька десятків смартфонів Xiaomi отримали MIUI 12.5

Кілька десятків смартфонів Xiaomi отримали MIUI 12.5

Вже на наступному тижні власники флагманських смартфонів Xiaomi 2020 року випуску отримають стабільну глобальну прошивку MIUI 12.5 з операційною системою Android 11.

Мова йде про моделі Xiaomi Mi 11 на базі 5-нм чіпсеті Snapdragon 888, а також про квартет Xiaomi Mi 10, Mi 10T, Mi 10 Pro і Mi 10T Pro. Вони оснащені 7-нм чіпом Snapdragon 865.

А тим часом в Китаї компанія повним ходом тестує MIUI 12.5 на кількох десятках моделей Xiaomi і Redmi. Версія від 21 березня 2021 року стала доступною для 21 смартфона китайської компанії.

Ми не будемо називати всі пристрої, адже їх перелік ви можете подивитися в таблиці на сайті XDA Developers. Там же є посилання на завантаження файлів оновлення для тих, хто хоче вручну встановити актуальну версію програмного забезпечення.

Кілька десятків смартфонів Xiaomi отримали актуальну прошивку MIUI 12.5

Зауважимо тільки, що кожна з 21 моделі отримала оболонку MIUI 12.5 Closed Beta під номером v21.3.21 на базі операційної системи Android 11, включаючи Redmi Note 8 і Redmi Note 8 Pro. Мало того, взагалі MIUI 12.5 буде побудована на Android 10 тільки в Xiaomi Mi CC9e, Redmi Note 7 і Redmi Note 7 Pro.

Як застереження варто вказати, що мова йде про закриту китайську бета-версію, яка не має сервісів Google. Прошивка орієнтована на продвинутих користувачів. Нагадаємо, в MIUI 12.5 компанія заблокувала можливість самостійно додавати програмне забезпечення Google.

Для установки MIUI 12.5 Closed Beta потрібно мати розблокований завантажувач. Перепрошивку смартфонів виконувати не через рідний Recovery, а через сторонній режим відновлення.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Названо кращі смартфони 2024 року, які «не кусаються у ціні»

Щороку в Україні продається понад 1 млн смартфонів. Кожен хоче відчути технологічну новинку першим, і часто, при виході нових моделей, летить змінювати свої старі...

Новий Redmi Note 13 Pro+ World Champions Edition із захопленням прийнятий шанувальниками футболу

"Сяомі" порадувала фанатів аргентинської збірної з футболу смартфоном Redmi Note 13 Pro+ у лімітованому виконанні World Champions Edition. При створенні пристрою розробники черпали натхнення...

Xiaomi презентувала недорогий безшумний стельовий вентилятор з HyperOS та освітленням

"Сяомі" збагатила фірмову лінійку побутових помічників для дому Mijia "розумним" стельовим вентилятором Fan Light 42″ з вбудованим освітленням, висувними лопатями і системою управління HyperOS. Подробиці Новинка...